Horoscopul dragostei, joi, 23 august 2018: Tensiuni în relație pentru Pești și Scorpioni

Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
22/08/2018, 15:12
Horoscopul dragostei, joi, 23 august 2018: Tensiuni în relație pentru Pești și Scorpioni
Horoscopul din ziua de joi, 23 august 2018, aduce lucruri paradoxale.

Horoscopul din ziua de joi, 23 august 2018, aduce lucruri paradoxale. Liniște și echilibru entru unele zone și agitație pentru altele. Cele care au parte de agitație trebuie să comunice deschis cu partenerul și să petreacă mai mult timp împreună. O situație trebuie clarificată între ei și partener, iar asta se va rezolva numai în timp, de-a lungul unor discuții pline de bunătate din partea amândurora.

Horoscopul dragostei

BERBEC

Nativii care sunt sub semnul zodiacal Berbec se simt copleșiți de unele sentimente. În relația cu partenerul ai devenit mai pasional și, totodată, și mai posesiv. Dacă nu ești într-o relație, află că trebuie să faci un pas pentru a cuceri. Te-ai atașat de o persoană, iar pentru a face totul posibil între voi, fă un pas în acest sens.

TAUR

Taurii se simt inspitați, plini de viață și de pozitivitate. Ați intrat într-o mică rutină, din care veți ieși repede, datorită perioadei pozitive în care vă aflați. Cu toate acestea, persoana iubită pare să vă dea bătăi de cap. Se pare că niciunul dintre voi nu este dispus să asculte și să înțeleagă ce vrea să spună fiecare dintre voi.

GEMENI

Gemenii dau piept cu niște desincronizări. Simt că planurile lor nu sunt nici măcar pe aproape de o totală armonie cu intențiile pe care le aveți și persoana pe careo iubiți. Pentru a desluși misterul, trebuie să reflectați asupra celor întâmplate în ultima perioadă, a visurilor pe care le aveți și a persoanelor care vă înconjoară

RAC

Racul, care este un nativ al puterii și al evoluției, își canalizează toată atenția spre carieră. De aceea, uită pathosul, care trebuie să facă parte fie că vrea, fie că nu, din viața lui. Încearcă să-ți lași puțin treaba deoparte și să ai grija mai mult de partener. Nu uita că există în viața ta!

LEU

Sentimentele și emoțiile vin buluc peste tine. Ești mai gelos cu partenerul tău de viață, ceea ce poate duce la unele discuții. Recomandat este să lași această stare deoparte și să te bucuri de persoana pe care o ai alături, așa că asigura-te că o surprinzi cu ceva.

FECIOARĂ

Nativii zodiei fercioară sunt foarte agitați, repeziți, poate și cu o tentă agrevă. Din cauza acestor stări, este foarte posibil ca partenerul tău să nu te mai înțeleagă, ceea ce va conduce loa o dispută. Taie rădăcinile acestui lucru și ai grijă să nu-ți verși nervii pe o persoană care nu e vinovată.

BALANȚĂ

Dorințele tale sunt neclare până și pentru tine. Daca ție îți este greu, clar partenerului tău îi este și mai greu. Iar, pentru că în descrierele balanțele sunt niște zodii echilibrate, veți face față acestor situații cu brio și vei împăca și capra și varza.

SCORPION

Relația de cuplu a devenit agitată, cu câteva neînțelegeri. Acestea se pot ameliora, cu ceva atenție din partea partenerului tău. Pare că s-a pierdut un pic, așa că ai răbdare cu el, iar lucrurile vor reveni la normal. Încearcă să-l faci să înțeleagă unele aspecte și fă în așa fel încăt să petreceți mai mult timp împreună.

SĂGETĂTOR

Energia si vigoara se află în casa ta! Ești ambițios și iubitor, de aceea încerci să faci tot ce se poate păentru a-l surprinde pe partenerul tău. El observă și apreciază, așa că totul merge foarte bine între voi.

CAPRICORN

Ești afectuos și tandru cu jumătatea ta. Ea observă câte faci pentru a-i satisface toate dorințele, așa că numai bine poate urmează și un copil, după atâta înțelegere.

VĂRSĂTOR

Paradoxal, austeritatea și dragostea pentru ai construiesc o casă bună, iar partenerul tău înțelege felul tău de a fi, de aceea dragostea voastră va continua să rămână mulți ani așa.

PEȘTI

Ești foarte pretențios, dar, cu toate acestea, neglijezi unele aspecte legate de partenerul tău. Ai încetat să o mai surprinzi sau să îi mai acorzi atât de mult timp. Asteptarea partenerului nu va duce la ceva bun, de aceea vor duce la tensiuni în cuplu.

Citește și: El este noul Arsenie Boca! A vindecat peste un milion de oameni, printre care și pe Ceaușescu

Citește și:Cel mai rapid mod de a prepara zacusca de vinete. Sfaturi de la Maria Popa

Citește și: Oana Roman, la spital! ”Am început ziua cu emoții”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×