Horoscopul dragostei, azi 28 august: Capricornii și Peștii trec prin mari încercări

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
28/08/2018, 00:38
Horoscopul dragostei, azi 28 august: Capricornii și Peștii trec prin mari încercări
Află ce ți-au pregătit astrele în dragoste, la horoscopul de astăzi, 28 august 2018!

Află ce ți-au pregătit astrele în ceea ce privește dragostea, astăzi, 28 august 2018, în horoscopul de mai jos! Dacă pentru zodii precum Taurii și Leii se anunță zile pline de iubire, iată că Peștii și Capricornii sunt la polul opus al previziunilor. În același timp, Berbecii trebuie să se abțină de la comentarii la adresa partenerilor de viață, mai ales dacă aceștia sunt născuți în zodia Gemeni sau Balanță.

Horoscopul dragostei 28 august 2018, în funcție de zodie

 Zodia Berbec

Berbecii ar trebui să se abțină de la orice critică la adresa partenerilor, mai ales dacă aceștia sunt născuți în zodii precum Gemeni sau Balanță. Pentru orice neînțelegere, ar fi mai bine să nu se discute astăzi, deoarece acești nativi nu sunt foarte diplomați și ar putea deranja, chiar dacă au cele mai bune intenții. Spre seară, un eveniment important va aduce familia împreună sau va mai relaxa spiritele.

Zodia Taur

Taurii au o zi în care își pot manifesta în voie dragostea. Se vor face atât de plăcuți, încât partenerii sunt în stare de orice numai să le fie pe plac. Nu lăsați probleme nerezolvate astăzi, e o zi foarte armonioasă și v-ar fi de folos să clarificați acum și cele mai urâte situații care v-au lăsat un gust amar de-a lungul timpului. Unul dintre prietenii dumneavoastră vi se va alătura pentru a pregăti un eveniment important în familie.

Zodia Gemeni

Gemenii se pregătesc pentru un eveniment important. Fie că îi privește direct pe ei, fie că urmează să le fie aproape unor prieteni, acești nativi sunt foarte emoționați și își dau toată silința ca lucrurile să iasă bine. Nu vor face concesii și nu se vor lăsa amăgiți cu promisiuni din partea celor care stau pe margine pasivi, fără să ia inițiativă. Vor fi puși pe harță, dacă persoanele nepotrivite vor vrea să le dea sfaturi sau să le atraagă atenția supra unor lucruri importante.

Zodia Rac

Racii nu vor să ierte și nici să uite. Sunt supărați, abătuți, fără chef. Își doresc să treacă peste un episod care i-a marcat, însă nu găsesc forța interioară pentru a lupta parcă împotriva lor înșiși. Totuși, găsesc liniște în perioanele tinere din jur, în copii sau în cei care povestesc orice altceva în afară de ceea ce le-a creat nervozitate sau supărare, în ultima perioadă.

Zodia Leu

Nimic nu poate să umbrească liniștea și calmul Leilor. Este cea mai echilibrată zodie, astăzi. Leii sunt pregătiți să înfrunte orice situație, sunt alături de persoana iubită trup și suflet și nu vor să se ocupe de alte probleme în afară de cele care i-au preocupat în ultima perioadă. E ca și cum ar vrea să încheie un capitol important din viața lor și nu știu cum să o facă mai bine decât punând fiecare lucru în ordine.

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt la fel de sensibile și de melancolice, ca și până acum. Este o perioadă grea pentru ele. Multe au trecut prin separări sau prin dezamăgiri și se trezesc nevoite să o ia de la capăt. Nu le va fi ușor pentru că de această dată nu vor să lase nici măcar cei mai buni prieteni să le oblojească rănile. S-au adunat parcă prea multe pentru Fecioare și nu vor să mai închidă ochii la nimic. În câteva zile, însă, vor găsi puterea să treacă peste, însă nu în totalitate.

Zodia Balanță

Nimic nu e mai frumos decât compania persoanei iubite! Asta își zic Balanțele astăzi și abia așteaptă să plece spre casă pentru a-și întâlni partenerii. Balanțele sunt foarte atașate de cei cu care au o relație și au un exces de zel teribil în a le proteja și a le îngriji. Spre seară, vor mai pierde din această ”beție” a dragostei, însă nu vor conteni să își exprime dragostea pentru cei care le stau alături.

Zodia Scorpion

O zi destul de încărcată emoțional, în care nu vei reuși să te regăsești aproape în nicio ipostază. Nimeni nu reușește să îți facă pe plac, iar cu persoana iubită nu reușești să ajungi la niciun consens. Înarmează-te cu răbdare, în primul rând față de tine!

Zodia Săgetător

Îți merge din plin acasă, alături de persoana iubită, iar asta te remontează și la serviciu. Oricâte probleme ai întâmpina, simți că le faci față dacă ai partenerul alături de tine. Atenție, e bine, dar să nu cazi în panta egoismului, epuizându-l pe cel de lângă tine!

Zodia Capricorn

Încearcă să asculți mai mult și să acționezi abia după ce cugeți și cântărești bine lucrurile! Ai putea să-i rănești pe cei dragi, chiar dacă nu asta e intenția ta. Familia îți este aproape și pare să te înțeleagă, însă nu abuza de sentimentele lor față de tine!

Zodia Vărsător

Încă nu reușești să empatizezi cu persoana iubită, iar asta se simte în relația ta de cuplu. Încearcă să te gândești și la ce își dorește el sau ea și să găsești o cale de mijloc atunci când dorințele voastre nu coincid. Nu te lăsa influențat de cei de lângă voi, s-ar putea să nu cunoască toate datele probemei atunci când își dau cu părerea.

Zodia Pești

O zi liniștită, în care cei dragi apreciază parcă la fiecare gest cât faci zilnic pentru ei. Încearcă să te gândești și la tine și la interesele tale pentru că mai târziu toate acestea s-ar putea transforma în frastrare, în lucruri nespuse. Nu lăsa ca nemulțumirile să se adune, transformându-se într-un butoi de pulbere!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×