Femeile din patru zodii ale horoscopului vor fi părăsite! Vezi care sunt ghinionistele!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/07/2018, 17:04
Femeile din patru zodii ale horoscopului vor fi părăsite! Vezi care sunt ghinionistele!
Horoscop. Femei din patru zodii vor fi parasite, pana la finalul anului

Astrele nu aduc vești bune pentru femeile din patru zodii! Acestea vor fi părăsite, până la sfârșitul anului, iar despărțirea se va face cu scandal, într-un mod foarte urât. Acestea vor afla că au fost înșelate în modul cel mai urât posibil. Chiar dacă ar vrea să treacă cu vederea întâmplările, acestea tot singure se vor trezi.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni au sanse foarte mari sa termine anul singure. Vor fi parasite de parteneri din cauza lipsei de incredere, si vor auzi lucruri la care nu s-au asteptat pana acum.

Horoscop. Femeile din patru zodii vor fi părăsite de consoartă

Leu

Femeile din zodia Leu vor ajunge sa petreaca Revelionul singure. Motivul? Tentatiile din jurul lor vor fi prea mari si vor calca pe bec. Is vor da seama ca au facut o greseala imensa si vor incerca sa isi pastreze relatia, insa nu vor avea succes.

Scorpion

Femeile din zodia Scorpion vor fi cele mai lovite. Vor fi inselate de partener, vor afla acest lucru iar totul va duce la o cearta monstru, care se va incheia cu ruperea definitiva a relatiei.

Sagetator

Femeile din zodia Sagetator vor ajunge la o relatie din ce in ce mai tensionata. Unele probleme se vor rezolva, dar peste altele nu vor putea trece. In multe cazuri vor decide de comun acord cu partenerii sa incheie relatia, astfel ca finalul anului le va gasi singure.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×