Horoscop zilnic: 28 august 2018. O zodie va primi o veste răvășitoare

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/08/2018, 18:20
Horoscop zilnic: 28 august 2018. O zodie va primi o veste răvășitoare
Horoscop zilnic: duminică 2 septembrie

Potrivit horoscop zilnic: 28 august 2018, se pare că toate lucrurile se învârt spre bine pentru toate zodiile. Se pare că toate semnele zodiacale sunt încărcate de pasiune. De asemenea, este recomandat ca toate să se bucure la intensitate maxima de ce trăiesc în acest moment al vieții lor.

Horoscop zilnic 28 august pentru Zodia Berbec

Această zi îi încarcă pe nativii zodiei Berbec cu multă energie și speranță. Toate gândurile lor în această perioadă sunt țintă spre activitatea profesională. Totodată, au și de ce să se aștepte la o promovare la muncă, aceștia muncesc din greu pentru ceea ce vor și urmează și răsplata.

Horoscop zilnic 28 august pentru  Zodia Taur

Taurii vor schimbări! Se pare că vor să renunțe la entuziasmul cu care fac sau așteaptă lucruri. Taurii vor sub orice chip să scape de această calitate pentru că pare că le aduce numai necazuri. După cum se spune: ”Multe așteptări, multe deziluzii”.

Citește și: Imagini în exclusivitate cu Anamaria Prodan și Tuncay, în oraș! Ai putea să juri că la mijloc e flirt în toată regula!

Citește și: La mulți ani, Horia Brenciu! Vedeta împlinește 46 de ani

Citește și: Străinii care ne împăduresc țara. Motivul pentru care au ales să facă asta

Horoscop zilnic 28 august pentru  Zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt într-o perioadă în care sunt impulsivi, de aceea nici ziua de astăzi nu va fi prea departe. Aceștia își vor critica apropiații până la sânge, lucru care aduce și câteva dispute.

Horoscop zilnic 28 august pentru  Zodia Rac

Racii astăzi sunt în centrul atenției și, de asemenea, este posibil și un ușor flirt cu cineva. Această acțiune va aduce certuri cu partenerul dacă nu știi unde să te oprești, așa că ai grijă. Tot astăzi, o persoană va vrea să te contacteze pentru a căuta ajutor în tine.

Horoscop zilnic 28 august pentru  Zodia Leu

Leii astăzi vor să demonstreze. Pentru că se știu drept niște persoane puternice, vor să arate și celor din jur asta. Această atitudine se pare că ajută, deoarece Leii vor avea o perioadă foarte bună pentru a-si îndeplini toate planurile.

Horoscop zilnic 28 august pentru Zodia Fecioară

După ce zilele anterioare Fercioarele au strâmbat din nas la multe, acum vin și reacțiile. Astăzi vor primi o lecție despre cum să se comporte mai frumos cu cei din jur. Persoana care vă va da această lecție este posibil să și plece definitiv din viața Fecioarelor.

Horoscop zilnic 28 august pentru Zodia Balanță

Pentru astăzi, Balanțelor li se recomandă să nu se mai găndească la ziua de mâine, ci doar să se bucure de ce trăiesc pentru că au cam uitat asta. Trebuie să învețe să trăiască în prezent, fără să-și mai facă atâtea griji. Se pare că fostul vostru partener va apărea în viața voastră. Surpriza va fi una ce-i va pune pe gânduri. Este posibil ca flacăra chiar să reapară.

Horoscop zilnic 28 august pentru Zodia Scorpion

Astăzi, scorpionii sunt milostivi. Comit un act de omenie și ajută pe cineva din jurul lor la nevoie. Vor renunța la timpul lor liber și la visul lor pentru a avea grijă de pamenii din jur.

Horoscop zilnic 28 august pentru Zodia Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor avea parte de niște momente neașteptate. În urma unor convorbiri cu o persoană, se vor umple de energie negativă. Totodată, nici în dragoste lucrurile nu stau prea bine astăzi pentru ele. Partenerul de viață pare să nu vă asculte prea mult și asta vă supără.

Horoscop zilnic 28 august pentru Zodia Capricorn

Capricornii își încep ziua cu rezolvarea unei probleme de familie. Se pare că cineva foarte apropiat are o problemă ce numai tu poți să o rezolvi. De altfel, te vei descurca să faci lucrurile să meargă în direcția bună, de aceea vei primi și laude pentru asta.

Horoscop zilnic 28 august pentru Zodia Vărsător

Pentru Vărsători se prevestește o zi grea la muncă. Cu toate aceastea, datorită firii de luptător, veți trece peste. În a doua parte a zilei toate grijile se risipesc. Este posibilă chiar o ieșire în oraș pentru a te detașa de cele întâmplate de dimineață.

Horoscop zilnic 28 august pentru  Zodia Pești

Deciziile uriașe îi fac pe nativii zodiei Pești să se agite azi. Simți că relația cu persoana iubită are nevoie de ceva nou și numai în puterea ta stă totul. De aceea, în sfărșit, faci și ceva ăn acest sens. Norocul vă surâde azi, pentru că și partenerul de viață cooperează în tot ceea ce vrei să faci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×