Horoscopul dragostei, azi 15 septembrie 2018. Leii sunt prea stresați

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/09/2018, 20:58
Horoscopul dragostei, azi 15 septembrie 2018. Leii sunt prea stresați
Horoscopul dragostei, azi 15 septembrie 2018: leii trebuie să fie atenți la stres

Horoscopul iubirii arată care este atmosfera generală în privința dragostei, indiferent de zodie. Care sunt predispozițiile sentimentale pentru fiecare nativ al zodiacului. Care sunt predispozițiile de a vă găsi exact perechea potrivită personalității și sufletului.

Dacă există condițiile astrale potrivite pentru a vă îndrăgosti, sau cât de mult influențează astrele apetitul sexual în această perioadă. Cum ar reacționa cealaltă persoană la încercările de a stabili o relație mai apropiată?

Așa arată horoscopul dragostei de azi, 15 septembrie 2018

Vine o perioadă de entuziasm cu privire la un proiect de viață pentru toate zodiile horoscopului. Zodiacul iubirii anunță că situații drastice și extreme își vor face apariția în viața amoroasă a nativilor.

Berbec

Știi cum să te comporți în jurul oamenilor de tot felul, diferitele personalități și caractere nu te deranează lși nu-ți creează incomoditate. De la o vreme comunici excelent cu partenerul tău, asta vă aduce succes în relația pe care ușor o legați din ce în ce mai strâns.

Taur

Îți iei pasiunile și activitățile preferate foarte în serios, așa că timpul liber ți-l rezervi distracțiilor. Acest lucru nu aduce prea multe beneficii relației de cuplu, prin urmare, partenerul tău cedează în a te mai înțelege. Arată-i că îți pasă!

Gemeni

Nu este nimic care îți atrage mai mult atenția decât misterul, doar că jumătatea ta se cam satură să îți satisfaci numai tu nevoile și curiozitățile. Păresești orașul weekend-ul acesta, totul în căutarea adrenalinei și a unor peisaje noi. Acest lucru va fi un punct de cotitură în relația ta.

Rac

Reușești să îți alegi cuvintele într-un mod ideal să împaci pe toată lumea, așa că nu există persoană căreia să nu-i atragi atenția. Acum este momentul ideal să ai o discuție importantă cu persoana iubită.

Citește și: Cea mai mare pensie din Europa este deținută de un român

Citește și: Construcțiile pentru aeroportul din Brașov au început!

Leu

Îți concentrezi atenția asupra banilor, iar perioada asta stresantă nu-ți face bine. Vrei să ajungi în punctul în care nu va mai fi nevoie să calculezi fiecare leu. Asta îți consumă toată energia.

Fecioară

Vrei să știi totuș despre partenerul de viață sau despre persoana de care te simți atras, acest lucru implică ceva investigații. Lasă lucrurile să meargă de la sine, totul trebuie să fie natural.

Balanță

Nu îți dorești compania nimănui. Vrei să petreci mult timp de unul singur și să te cunoști mai bine. Îți dorești cu ardoare să petreci timp departe de zgomot și probleme. Te bucuri de relaxare și de liniște, ceea ce nu ai mai făcut de mult.

Scorpion

Te așteaptă o excursie pe ultim moment. Vei urma să pleci alături de cei dragi din viața ta. În sfârșit te vei bucura de spontaneitate și de timpul liber, așa că weekent-ul se anunță unul foarte reușit.

Săgetător

Înainte să te lași prins în activitățile din timpul liber, ar fi bine să te concentrezi asupra responsabilităților pe care le ai. Încearcă să nu mai amâni discuția cu superiorul de la locul de muncă. Odată rezolvate problemele de muncă, îți vei găsi liniștea și în viața de cuplu.

Capricorn

Vrei să acumulezi foarte multă informație, din cât mai multe domenii. Educația este pusă pe primul loc pentru tine, asta este tot ceea ce contează.

Vărsător

Emoțiile pe care le experimenteți sunt destul de intense. Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să le îndrepți în domeniul artistic. Vei avea un weekend foarte productiv.

Pești

Oamenii din jurul tău nu-ți pot ascunde nimic. Tu țtii să citești foarte bine printre rânduri. Reușești să-ți dai seama ce îi supără și ce le face plăcere și te implici mult în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×