Horoscop zilnic, vineri, 8 noiembrie. Un nou început pentru zodia Săgetător

Catalin Nae   
în Horoscop
07/11/2019, 18:46
Horoscop zilnic, vineri, 8 noiembrie. Un nou început pentru zodia Săgetător
horoscop zilnic, vineri, 8 noiembrie. Un nou început pentru zodia Săgetător foto: pixabay.com

Ziua de 8 noiembrie se anunță a fi una destul de interesantă pentru toți nativii. Horoscopul pentru ziua de vineri anunţă o perioadă de schimbări pentru 2 zodii. Iată ce au pregătit astrele:

Horoscop 8 noiembrie. Previziunile zilei de vineri

Conjuncţia astrală pentru această perioadă din noiembrie anunţă schimbări pentru majoritatea zodiilor. Chiar şi astrologul Minerva a anunţat că va fi o lună cu multe semne de întrebare, dar care va scoate la iveală adevăruri importante pentru nativi.

Berbec

Ai în faţă o şansă unică, de care ar trebui să profiţi cât mai repede. Astrele îţi surâd astăzi şi te ajută să iei decizia cea mai bună. Ai încredere în tine.

Taur

Ai grijă în cine îţi pui încrederea azi. Ai în jurul tău doar persoane care dau dovadă de falsitate şi abia aşteaptă să te prindă pe picior greşit, pentru a profita. Să nu ai încredere în zâmbetele lor.

Gemeni

Relaxează-te şi ia lucrurile mai uşor. Vei vedea că există o rezolvare pentru toate problemele, trebuie doar să ai răbdare şi să nu îţi pierzi speranţa.

Rac

O zi care îţi aduce o veste bună. Se poate să fie vorba despre o sumă de bani sau despre un cadou neaşteptat. Oricum ar fi, ziua ţi se va lumina.

Leu

O dragoste nouă, fierbinte, pasională la orizont. Te aşteaptă schimbări în plan amoros, iar dacă eşti singur, poate ai reuşit să tragi lozul cel norocos.

Fecioară

Ai grijă la starea de sănătate. Este sezonul răcelilor, al virozelor şi al gripelor şi ar fi bine să te protejezi. Nu vrei să te îmbolnăveşti tocmai acum

Balanţă

Este posibil să primeşti o vizită neaşteptată din partea unei rude. Mai mult decât atât, te-ai putea trezi chiar şi cu un cadou în această zi de vineri.

Scorpion

Este ultima zi dintr-o săptămână de lucru solicitantă. În weekend, poţi profita de timpul liber pentru a te relaxa liniştit.

Săgetător

Se dă startul unei suite de schimbări pentru tine. Poate fi vorba de o schimbare a locului de muncă sau poate de o schimbare de domiciliu. Cert este că sunt veşti importante.

Capricorn

Dacă ştii că ai greşit faţă de o persoană apropiată, ar fi bine să îţi ceri scuze. Nu vrei să strici o relaţie care durează de ceva vreme din pricina unor nimicuri.

Vărsător

Te afli pe gheaţă subţire. Mare atenţie la ce decizii vei lua în următoarea perioadă pentru că te-ar putea afecta pe viitor.

Peşti

Se anunţă un mic conflict la locul de muncă, cu o persoană care te-a călcat pe nervi de ceva vreme. Încearcă să nu faci mare scandal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×