Horoscop Minerva pentru luna noiembrie. O perioadă cu multe semne de întrebare pentru zodii

Claudiu Ilie   
în Horoscop
07/11/2019, 16:49
Horoscop Minerva pentru luna noiembrie. O perioadă cu multe semne de întrebare pentru zodii
Horoscop Minerva pentru luna noiembrie. foto: huff.ro

Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru luna noiembrie. Conform acesteia, zodiile nu scapă de provocări nici în penultima lună a acestui an, deși am scăpat de blocajele care au avut loc în luna octombrie. Cu toate acestea rămâne o lună cu semne de întrebare, în care zodiile vor rămâne oarecum în expectativă.

Horoscop Minerva pentru zodia Berbec

Berbecii au o lună în care vor intra într-un nou ciclu relațional și în care trebuie să revizuiască relația cu sinele. S-ar putea să se găsească în situații care să le pună latura emoțională la încercare, iar Luna Plină în Taur chiar îi poate emoționa peste măsură. Se vor confrunta cu adevăruri dificile, însă acest aspect îi va face să clarifice lucruri care țin de iubite, intimitate sau de respect.

Este o lună cu oportunități pentru cei care vor să își găsească de muncă, pentru că se întrevăd niște interviuri serioase. Cu toate acestea ar trebui să aștepte să treacă de 18 noiembrie, pentru că vor avea mai multe șanse de succes după aceste date. În ceea ce privește starea de sănătate, poate nu ar fi rău să discute cu un terapeut, având în vedere că s-au încărcat cu o mulțime de stres.

Horoscop Minerva pentru zodia Taur

Mercur este încă retrograd, iar acest lucru înseamnă că Taurii ar trebui să aibă răbdare și să nu sară direct la concluzii. Totodată, în această lună, ei se găsesc într-un proces de vindecare și de găsire a echilibrului. Luna Plină în Taur îi face să reflecteze mai profund la sine. Relațiile lor vor trece la nivelul următor spre ultima parte a lunii.

E o perioadă propice în ceea ce privește locul de muncă, iar Taurii vor fi printre cei mai apreciați la serviciu. Cei care doresc să își schimbe jobul sunt sfătuiți să mai aștepte puțin și să nu facă vreo mișcare bruscă până la final de lună. În ceea ce privește banii, este o perioadă de mici schimbări, așa că în planul financiar nu se anunță mari surprize.

Horoscop Minerva pentru zodia Gemeni

Pentru zodia Gemeni, veștile sunt speciale, mai ales că pentru ei se anunță un nou ciclu care poate aduce o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Este, totodată, o ocazie să găsească echilibrul spiritual și să se reconteze cu eul interior.

Luna Plină în Taur le poate aduce în cale o persoană specială, cu care să lege o relație deosebită, iar odată cu intrarea Soarelui în Săgetător (23 noiembrie), ei reușesc să găsească puterea de a se elibera de tot ce nu este necesar. Trebuie să învețe în această lună că nu există greșeli, ci doar oportunități de a învăța ceva folositor pentru viitor. Citește continuarea horoscopului pe huff.ro!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×