Horoscop noiembrie 2019. Luna Plină în Taur anunță schimbări pentru 3 zodii. Vor avea obstacole de înfruntat

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/11/2019, 20:02
Horoscop noiembrie 2019. Luna Plină în Taur anunță schimbări pentru 3 zodii. Vor avea obstacole de înfruntat
Horoscop noiembrie 2019

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul lunii noiembrie. Multe dintre zodii vor avea parte de o lună liniștită, îmbelșugată și plină de iubire. Altele însă vor avea de trecut obstacole destul de grele.

Așa arată horoscopul lunii noiembrie 2019 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Luna noiembrie este una benefică pentru nativul Berbec. Îi merge bine pe toate planurile. La locul de muncă este văzut foarte bine de șefi, iar colegii îl privesc cu respect. Acasă, partenerul de viață este numai lapte și miere. Nici la capitolul finanțe nu stă prost deloc, mai ales că s-ar putea să primească o mărire de salariu.

Taur

Nativul Taur trece prin momente destul de grele în luna noiembrie, după cum anunț horoscopul. Se concentrează destul de greu și este mai mult cu capul în nori, cu gândul, probabil, la Sărbătorile de iarnă. Șefii încep să vadă și ei acest lucru, iar acest lucru se va vedea la salariu, când va primi o amendă deoarece are șanse reale să greșească un proiect important.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor ar trebui să-și facă niște analize, deoarece o afecțiune mai veche ar putea reveni în forță. La locul de muncă se anunță schimbări, dar pozitive.

Rac

Nativul Rac ia mai multe decizii foarte înțelepte, în luna noiembrie. Una dintre acestea are legătură cu profesia sa, pe care vrea s-o schimbe însă. Schimbarea este una de bun augur, deoarece își va găsi un loc de muncă mult mai bun.

Leu

Nativul Leu este foarte ambițios din fire, însă cîteodată trebuie să se oprească și să recunoască atunci când greșește sau chiar să se declare învins. Te ambiționezi cu un proiect care nu are șanse de reușită.

Fecioară

Nativul Fecioară are parte de schimbare, fie că vrea, fie că nu vrea. Va fi nevoit să-și caute alt loc de muncă, luna aceasta. Soarele va răsări însă și pe strada sa, astfel încât ăși va găsi un loc de muncă foarte bun. mult mai bine plătit.

Balanţă

Se anunță a fi o lună foarte interesantă pentru Balanță. Chiar dacă are conturile aproape goale, situația se va schimba luna aceasta. Va prmi o ifertă de muncă mai bună sau poate va fi invitat să se alăture într-o afacere destul de profitabilă.

Scorpion

Este posibil să apară tensiuni acasă, asta însemnând şi relaţia de cuplu, dar şi în comunicarea cu părinţii, dar cu mult calm le vei depăşi cu brio! Pe de altă parte, la locul de muncă şi în relaţiile cu prietenii, totul va fi lapte şi miere! Ai răbdare, trece noiembrie cât ai clipi!

Săgetător

Săgetătorul are parte de tensiuni pe toate planurile. La locul de muncă, în relaţia cu partenerul, dar şi în ceea ce privește sănătatea. Aveţi senzaţia că nu veţi scăpa de probleme, dar Luna Plină de mai târziu calmează puțin situaţia.

Capricorn

Nativii Capricorn se vor simți destul de singuri luna aceasta. Va căuta să se izoleze și va refuza multe invitații de ieșire în oraș. ceastă perioadă îns va trece, iar nativul va ieși mai puternic din această experiență, deoarece va fi mai odihnit.

Vărsător

Nativul Vărsător va culege laurii în această lună pentru toatî actovitatea din timpul anului. Șefii vor realiza ce angajați de bază au în subordine, iar acest lucru se va vedea la salariu, care va crește considerabil.

Peşti

Peștii au parte de multă dragoste în luna noiembrie. Va cunoaște o persoană specială, care va intra tiptil în viața lor. Se vor îndrăgosti până peste cap, iar această experiență s-ar putea s-o ducă chiar până la starea civilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×