Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru luna noiembrie. Provocările pe care le au zodiile în această perioadă

Bogdan Solomon   
în Horoscop
05/11/2019, 18:30
Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru luna noiembrie. Provocările pe care le au zodiile în această perioadă
Nicoleta Svârlefus aduce horoscopul lunii noiembrie. Sursa foto. astrocafe.ro

Nicoleta Svârlefus îți aduce horoscopul lunii noiembrie, pentru fiecare zodie în parte. În emisiunea Vorbește lumea, difuzată de Pro TV, cunoscutul astrolog a vorbit despre toate provocările care te așteaptă în ultima parte a toamnei. Sfatul său este să te pregătești de schimbări importante, fie că vorbim despre sfera profesională sau, pur și simplu, despre relația cu persoana iubită.

Nicoleta Svârlefus ne spune ce surprize ne rezervă astrele în luna noiembrie

Perioda următoare se anunță una încărcată din toate punctele de vedere. Noiembrie îți va scoate în cale tentații la orice, însă nu trebuie să cedezi, pentru că riști să ai parte de probleme tocmai acum, când sărbătorile de iarnă bat la ușă.

Berbec

Ai parte de un noiembrie productiv din toate punctele de vedere. Inspirația este punctul tău forte în această perioadă, mai ales în sectorul profesional, așa că profită din plin de ea. Unele probleme ar putea apărea în plan sentimental, dar nu te îngrijora, le vei putea face față cu bine.

Taur

Te învăluie numeroase energii pozitive, în special până la data de 21 noiembrie. Ai astfel posibilitatea să te faci remarcat, în special în plan profesional. Nici cu viața sentimentală nu stai tocmai rău, iar dacă nu ai întâlnit încă persoana potrivită, s-ar putea ca norocul să-ți surâdă.

Gemeni

Nu te așteaptă o lună tocmai bună. Ai senzația că nimic nu merge cum ar trebui, simți că nu ai suficientă vitalitate, iar lucrul acesta nu te lasă să ai liniște. Astrologul te sfătuiește să te preocupi mai mult de propria persoană și să eviți conflictele inutile.

Rac

O lună noiembrie destul de provocatoare pe segmentul iubirii și a anturajului și proiectelor în comun cu alții. Foarte multe informațîi s-ar putea să iasă la iveală, și să te oblige să reconfigurezi traseul, să iei decizii diferite față de cele luate în trecut. Poate fi vorba de gelozie, posesivitate, tot ce înseamnă sentimente care agravează crizele într-o relație amoroasă. Poate fi vorba chiar și despre trădare, sau poate fi vorba despre prieteni care nu sunt ceea ce păreau a fi.

Leu

Prima parte a lunii îți aduce multe călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale împreună cu neamurile și cu prietenii, fie pentru chestiuni profesionale de tipul deplăsări în interes de serviciu. Se recomandă prudență, deoarece izul conflictului este accentuat. Acasă, în familie continuă pe toată durata lunii, tensiunile și discuțiile importante. Aflarea unor secrete bine păzite de unii vor ieși la iveală, destabilizându-te emoțional. Selectează informațiile primite și relațiile, pentru că nu tot ce se petrece în preajma ta îți este dedicat în mod special.

Fecioară

Se prefigurează cheltuieli importante până pe 19 ale lunii. Vor intra în discuție cheltuielile pentru casă sau pentru membrii familiei. Însă, există și varianta realizării unor cheltuieli pentru studii și călătorii îndepărtate. Totuși, ceva legat de străinătate, indiferent că este vorba despre relațiile și treburile personale sau despre aspectele profesionale și educaționale, se va finaliza sau își va schimba termenii și condițiile de desfășurare în preajma datei de 12 Noiembrie.

Balanță

Ești foarte dinamic până pe 19 Noiembrie, astfel că poți rezolva, cu succes, tot soiul de treburi personale și profesionale. Călătoriile pot fi frecvente, aspect ce te poate obosi la un moment dat. Este bine să-ți selectezi prioritățile și să te și odihnești din când, în când. Banii și implicațiile lor sunt preocuparea majoră din prima parte a lunii. Sunt posibile cheltuieli diverse, însă primești suficienți bani din munca desfășurată la serviciu, astfel încât să rezolvi totul cu bine.

Scorpion

Este o perioadă foarte controversată pentru tine, întrucât izul conflictului domnește în umbră. Există conflicte mocnite la locul de muncă, însă acestea sunt alimentate de tine, fără să-ți dai seama uneori. Fii prudent, deoarece atât colegii, cât și șefii te susțin puțin spre deloc. După 19 Noiembrie se vor lămuri multe și mărunte, dar până atunci nu slăbi vigilența. Pe de altă parte, ai multe de rezolvat în prima parte a lunii, însă vei fi tentat să te implici și în treburile altora, lucru păbugos. Depune eforturi numai pentru tine personal și lasă-i deoparte pe ceilalți.

Săgetător

Se disting clar două situații, care se desfășoară în paralel pe tot parcursul lunii. Într-una este vorba despre conflictele foarte importante și periculoase din sfera muncii, iar în cealaltă este vorba despre forța ta interioară și puterea de transformare uriașă de care beneficiezi în această perioadă. Totul este să te concentrezi pe amândouă, să le echilibrezi și să rezolvi ce trebuie abordând o atitudine calmă, în mod obiectiv, fără prejudecăți și fixisme nefondate.

Capricorn

Foarte animate sunt relațiile socio-profesionale, mai ales cele cu șefii și cu reprezentanții oficiali ai instituțiilor. Fii prudent, deoarece izul conflictului poate persista multă vreme de acum încolo. Depune eforturi conștiente și evită escaladarea neplăcerilor. Acceptă și opiniile sau doleanțele celorlalți. Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții aprinse și prin reluarea unor teme sau activități comune. Sunt posibile neplăceri de la și prin prieteni, neplăceri, pe care, fără să vrei, le poți aduce în sfera personală, acasă, în familie.

Vărsător

Este rost de călătorii până pe 19 Noiembrie. Poate fi vorba despre călătorii în străinătate sau pe distanțe lungi, fie pentru a lucra undeva departe, fie pentru a studia, fie pentru a te plimba pur și simplu. În plan profesional se prefigurează controverse importante în relațiile cu șefii. Este dificil să respecți regulile impuse de un șef la serviciu sau de alții cu autoritate în mediul în care trăiești și îți desfășori activitatea cotidiană. A te opune la tot ce înseamnă social, prestigiu, conducerea de către alții este păgubos din toate punctele de vedere.

Pești

Continuă cheltuielile majore până pe 19 ale lunii. Este vorba despre achitarea unor datorii vechi, însă poate fi vorba și despre a ajuta material pe cineva drag aflat în nevoie. Chibzuiește atent fiecare cheltuială și nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalți! Rafinarea sufletească este o temă de mare interes în prima parte a lunii.  Au succes vizitarea expozițiilor de artă, vizionarea pieselor de teatru, a filmelor de top și lecturarea cărților spirituale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×