Horoscop zilnic: vineri, 8 mai 2020. Săgetătorul are prea puțin timp pentru visele sale

Alexa Serdan   
în Horoscop
07/05/2020, 12:27
Horoscop zilnic: vineri, 8 mai 2020. Săgetătorul are prea puțin timp pentru visele sale
Horoscop zilnic: vineri, 8 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt situațiile în care vor fi puse cele 12 zodii. Potrivit horoscopului aferent zilei de vineri, 8 mai 2020, semnele zodiacale vor fi puse în fața unor evenimente din care vor ieși cu capul sus.

Horoscop zilnic pentru ziua de vineri, 8 mai 2020, pentru toți cei 12 nativi

Berbec

Adu-ți aminte de greșelile din trecut și nu le mai repeta niciodată. Nu regreta nimic din ce ai făcut și mergi mai departe pe drumul tău cu capul sus.

Taur

Calcă-ți pe inimă și recunoaște care sunt sentimentele pe care le ai pentru un prieten din cercul tău. Nu te mai ascunde, ar putea ieși o relație frumoasă.

Gemeni

Elimină stresul acumulat din cauza locului de muncă și relaxează-te. Lasă grijile de la serviciu, la birou, nu le lua cu tine acasă.

Rac

Familia te sprijină în tot ce vrei să faci, doar că acum te îndrepți în direcția greșită. Nu-ți place să fii tras de mânecă și s-ar putea să răbufnești.

Leu

Pune-te pe primul loc și fă mai multe lucruri pentru tine. Descoperă o nouă pasiune și canalizează-ți energia în acest scop. S-ar putea să afli că ai mai multe hobby-uri.

Fecioară

Lupta cu morile de vânt nu s-a terminat. Nu te lăsa învins de situațiile în care ești pus, găsește noi forțe proaspete de a răzbi mai departe.

Balanță

Te-ai săturat că faci totul ca la carte și simți nevoia să te lași dus de următorul val. Deschide-ți mintea și sufletul și nu-ți mai fă griji pentru nimic.

Scorpion

Certurile și discuțiile cu partenerul de viață nu aduc nimic bun. Jumătatea ta s-a săturat de aceste situații încordate și este pe punctul de a-și face bagajele. Tu ce-ți dorești?

Săgetător

Renunță la unele vise care par greu de realizat. Din păcate, nu dispui de atâta timp încât să duci la bun sfârșit toate ideile care ți-au încolțit în minte.

Capricorn

Situația în care te afli ți se potrivește perfect. În sfârșit ți-ai găsit locul călduț și confortabil după care ai alergat ca un nebun în toți acești ani.

Vărsător

Nu ești obișnuit să lași totul pe ultima sută de metri și îți place să fii punctual, lucru pe care nu-l vezi prea des la cei din jur. Nu te enerva aiurea, nu ține de tine personalitatea altora.

Pești

Ridică-te mai puternic de fiecare dacă când cazi. Nu te lăsa învins de greutățile care-ți ies în cale, fii mai puternic decât grijile și problemele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×