Horoscop zilnic: joi, 7 mai 2020. Zodia care are cel mai mult de suferit la capitolul bani

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/05/2020, 12:43
Horoscop zilnic: joi, 7 mai 2020. Zodia care are cel mai mult de suferit la capitolul bani
Horoscop zilnic pentru joi, 7 mai 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii au pregătit horoscopul zilei de joi, 7 mai 2020, pentru toate cele 12 semne zodiacale. Descoperă în rândurile următoare ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, care sunt nativii norocoși, dar și care își schimbă locul de muncă perioada asta.

Horoscop zilnic pentru joi, 7 mai 2020, pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Berbec

Menține-te pe poziții când vine vorba de a-ți spune punctul de vedere în fața șefilor, la locul de muncă. Nu-i lăsa pe ceilalți să-și asume meritele pentru ideile tale.

Taur

Ai nevoie de mai multă liniște interioară înainte de a te apuca să pui în aplicare planurile care ți-au încolțit în minte. Eliberează-te de stres și apoi pune osul la treabă.

Gemeni

Hai odată, nu mai sta pe loc, fă ceva pentru viitorul tău. Dacă te lași numai în bătaia vântului nu vei obține niciodată viața la care visezi încă de copil mic.

Rac

Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n sac. Profită de fiecare ocazie ivită în cale și nu mai da cu piciorul oportunităților. În final și norocul se va termina.

Leu

Luptă cu fiecare fibră din organism pentru persoana iubită. Ai greșit, dar a venit timpul să-ți asumi asta. Cere-ți iertare și îndreaptă lucrurile cât mai repede posibil.

Fecioară

Nu ai chef să faci absolut nimic, doar să lenevești în canapea cu un bol încărcat cu dulciuri. Nu-i nimic, este și mâine o zi, odihnește-te acum.

Balanță

Nu trebuie să te lași înduplecat de oamenii care ți-au greșit. Dacă simți că nu mai merită o a doua șansă, nu le-o oferi. Nu-ți pierde timpul aiurea.

Scorpion

Ești cu capul în nori și pare că nimic nu iese așa cum ai plănuit. Ziua începe cu un amalgam de probleme și griji care-ți dau adevărate dureri de cap.

Săgetător

Relaxează-te și încarcă-ți bateriile pentru perioada grea care te așteaptă. Nu este cazul să te alarmezi, dar cu siguranță trebuie să iei câteva măsuri în acest sens.

Capricorn

Cine spune că după ploaie apare întotdeauna soarele nu te cunoaște pe tine. O dai din lac în puț și nu mai știi cum să ieși la liman din situațiile limită în care ești pus.

Vărsător

Când îți dorești prea mult un lucru nu se îndeplinește. Ai observat asta pe propria piele, de aceea acum te lași dus de următorul val care vine.

Pești

Una două vrei să câștigi mai mulți bani, dar ce faci în sensul acesta? Pe o parte economisești, pe de altă parte cheltui mai mult decât ai în propriul buzunar.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×