Horoscop zilnic: marți, 5 mai 2020. Momente tensionate și surprize neplăcute pentru tauri

Stefania Băcanu   
în Horoscop
04/05/2020, 18:26
Horoscop zilnic: marți, 5 mai 2020. Momente tensionate și surprize neplăcute pentru tauri
Horoscop zilnic: marți, 5 mai 2020. Momente tensionate și surprize neplăcute pentru tauri Sursa foto: pixabay.com

FANATIK  aduce horoscopul de marți, 3 mai, pentru fiecare zodie în parte. Se anunță o zi foarte frumoasă, cu multe momente surprinzătoare pentru unii nativi. Taurii, însă, vor avea surprize neplăcute de la persoanele pe care le considerau de încredere.

Horoscopul zilei de marți, 5 mai 2020

Berbec

În această zi, astrele te anunță ca visul tău poate prinde contur și se poate materializa, dacă nu vei renunța să speri. Bineînțeles, trebuie să acționezi, nimic nu pică din cer. S-ar putea să ți se ofere pe tavă o anumită șansă care te-ar aduce mai aproape de ceea ce-ti doresti , dar ai grija să nu ratezi momentul.

Taur

În data de 5 mai, taurii vor afla niște detalii picante despre anumite persoane pe care le credeau de încredere și vor avea parte de surprize neplăcute. Horoscopul îi îndrumă să fie mult mai selectivi când vine vorba despre prieteni. O să daţi cu ochii de cineva care v-a lipsit şi pe care-l vreţi în viaţa voastră.

Gemeni

E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi o să va-ncercati şansele de a forma un cuplu, să vedeţi dacă puteţi convieţui. E animaţie în viaţa voastră, o să cunoaşteţi mai multă lume şi o să vă extindeţi relaţiile, ca să avansaţi în carieră, să vă bucuraţi de succes.

Rac

Cuvintele cheie pentru 5 mai sunt: aparențe, situații, instinct și voce interioară. S-ar putea să te trezesti astăzi în fața unei dileme și să nu știi cum să acționezi, ce să alegi. Ascultă-ți intuiția, așa te sfătuiesc astrele, și nu vei da, astfel, greș.

Leu

O să primiţi tot felul de invitaţii pe la diverse petreceri, întâlniri, dar şi voi aveţi câteva idei de ieşit la distracţie. Până la urmă, o să vă împletiţi timpul cu momemnte de relaxante. E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi să faceţi tot ce depinde de voi să buneți bazele unei legături serioase.

Fecioară

Nativii în zodia Fecioară, în data de 5 mai, nu vor agrea cu niciun chip părerile partenerului de viață, iar din acest motiv vor exploda în aer niște conflicte. Horoscopul îndrumă fecioarele să se tempereze și să respecte părerile celor din jur, chiar dacă sunt sau nu de acord cu ele.

Balanță

Pastrează-ți mintea limpede, luminoasă și bucură-te de ceea ce ai acum. Este important să vezi partea plină a paharului, să te înconjori de oamenii care gândesc pozitiv, să fii încrezător, să te gândești la lucrurile pe care le-ai acumulat sau la reușitele de până în prezent.

Scorpion

Poate v-aţi propus mai demult să faceţi o escapadă turistică la mare, sau altundeva, numai să ieşiţi un pic la aer. O să acceptaţi cu drag o ieşire în lume, să ziceţi cuiva un la mulţi ani, sau casa de piatră, e un eveniment festiv la care o să vreţi să vă duceţi.

Săgetător

Sunteţi amatori de ieşit cu grupul pe undeva, vă plac sporturile extreme, sau măcar o drumeţie poate faceţi ca să luaţi pulsul naturii, să vă aerisiţi. Se poate să apară cineva cu care vă completaţi frumos. O să ţină pasul cu voi, o să vă înțelegei foarte bine și o să fiţi o echipă.

Capricorn

Fii calm și echilibrat și oamenii îți vor răspunde la fel sau, cel puțin, vor evita să-ți redirecționeze propriile emoții de supărare și iritabilitate O să puteţi repara o prietenie, o căsnicie chiar, dac-o să vorbiţi deschis şi-o să spuneţi ce simţiţi, ca să nu mai lăsaţi loc de interpretare

Vărsător

Nativii în zodia Vărsător, în data de 5 mai, vor avea tendința să pună întrebări care nu au neapărat un răspuns sau, dacă au, acestea nu vor fi în favoarea lor. Horoscopul îndrumă vărsătorii să nu mai încerce să despice firul în patru când lucrurile sunt destul de evidente.

Pești

Ce zici daca astazi te vei lasa purtat de val? Astazi ti se va oferi ocazia sa creezi ceva frumos, sa planifici si sa construiesti ceva durabil, de aceea astrele te incurajeaza sa-ti folosesti imaginatia in tot ceea ce vei face.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×