Horoscop zodia Taur. Femeia Taur, cea mai greu de cucerit din tot zodiacul. Metoda secretă prin care poţi ajunge la inima ei

Bogdan Solomon   
în Horoscop
21/04/2020, 18:02
Horoscop zodia Taur. Femeia Taur, cea mai greu de cucerit din tot zodiacul. Metoda secretă prin care poţi ajunge la inima ei
Horoscop zodia Taur. Femeia Taur, cea mai greu de cucerit din tot zodiacul. Metoda secretă prin care poţi ajunge la inima ei

Dacă ți s-au aprins călcâiele după o „Tauriță” și nu mai ai liniște până când nu o cucerești, trebuie să știi că misiunea nu va fi deloc ușoară. De ce spunem asta? Ei bine, vorbim despre una dintre cele mai încăpățânate native din horoscop, care nu suportă să fie contrazise. Dacă vrei să îi furi inima, încearcă să-i cânți în strună și să faci pași mici, dar siguri. Te asigurăm că merită tot efortul, pentru că vei avea parte de o parteneră perfectă pentru tot restul vieții.

Femeia Taur, cea mai greu de cucerit din tot zodiacul. Cum să procedezi dacă vrei să-i furi inima

Chiar dacă e greu, asta nu înseamnă că nu poți reuși, mai ales dacă îi acorzi cât se poate de multă atenție și îi îndeplinești orice dorință. Pentru că o femeie din zodia Taur adoră să fie răsfățată din toate punctele de vedere. Este o gurmandă înrăită, așa că dragostea trece în primul rând prin stomac.

Cum muncește foarte mult, e firesc să nu-i rămână timp de petrecut în fața aragazului și nici chef sau energie, iar aici trebuie să intervii tu. Va fi încântată de acel bărbat care le invită la cină într-un loc cochet sau le pregătește chiar cu mâinile lui o masă gustoasă. Îi poți arăta că o prețuiești oferindu-i fără un motiv anume un masaj, o zi la SPA sau o sticlă din șampania ei preferată, doar pentru a sărbători faptul că o ai alături.

Îi plac lucrurile frumoase, prețioase, așa că ai cele mai mari șanse s-o cucerești dacă îi dăruiești un buchet de orhidee. Iar dacă se întâmplă să fie convinsă că are dreptate, nu încerca să o convingi pentru că nu e niciun chip să renunțe la opiniile.

Își va susține argumentele până în pânzele albe, de aceea încearcă să nu o contrazici, mai ales când sunt și alții de față. Nu-ți dorești să o superi cumva, pentru că este o fire destul de ranchiunoasă și n-ai putea să o îndupleci prea curând. Deși ciocolata și muzica bună ți-ar crește puțin șansele să te ierte, în caz că îi greșești cu ceva.

Nu amâna căsătoria, pentru că are nevoie de certitudini

Mai mult decât alte semne, femeia Taur are nevoie de certitudini. Siguranța sentimentală și cea materială îi sunt necesare în egală măsură, iar calea perfectă prin care să-i demonstrezi că se poate baza pe tine pe termen lung, atât emoțional, cât și financiar este să-i vorbești despre voi ca despre o familie. Asta nu înseamnă, însă, că-ți va spune DA dacă o ceri în căsătorie la o săptămână după ce v-ați cunoscut.

Se hotărăște greu asupra unui partener de viață, tocmai pentru că vrea să fie sigură că alege bine și vrea ca relația să dureze pentru totdeauna. Trebuie să-i câștigi încrederea și să o faci să se simtă specială în fiecare zi. Astrologii spun despre ea că este o cetate greu de cucerit, dar că, odată cucerită, această femeie poate fi o adevărată campioană a iubirii.

Arta ei în dragoste îi vine, susţin unii, de la natură, de la anotimpuri, de la divinitate sau, cine mai ştie, poate că din altă parte, direct din Cosmos. Prin urmare, încă nu se cunoaşte prea bine sursa acestei măiestrii, de multe ori de neegalat. Într-un fel, e de înțeles, pentru că zodia, în întregul ei, are drept călăuză planeta Venus.

Femeia Taur este gata şcolită de la Mama Natură în tot ce înseamnă iubire şi, de aceea, ea nu va avea nevoie, mai niciodată, în nicio împrejurare, de vreun instructor. Senzualitatea ei poate face ravagii, dar nu va abuza de ea sub nicio formă. Este capabilă să păstreze distanţa cu mare uşurinţă chiar și atunci când are sentimente și nu va cădea prea ușor în plasa vreunui vânător.

Mulţi vor încerca să se înfrupte din farmecele ei, dar vor ajunge în cele din urmă prinși într-un joc de-a şoarecele şi pisica. Alesul, căci va exista fără îndoială și un ales, va fi încântat de compania acestei femei care, la prima vedere, pare a nu avea inimă în piept, ci numai creier.

Iubitoare de lux, femeia Taur nu va fi, totuşi, niciodată roaba luxului. Dacă acest lux îi aduce vreun folos, atunci e foarte bine. Dar dacă nu, se poate resemna, ştiind să fie fermecătoare şi cu mai puţin. Cu toate acestea, bărbatul care va fi în stare să-i asigure în primul rând confortul material, va rămâne cu siguranţă multă vreme lângă femeia născută sub semnele Taurului, bucurându-se, din plin, de preţuirea şi de darurile ei.

Atunci când se va îndrăgosti, femeia Taur va şti să-şi strunească sentimentele şi să păstreze aparenţele, pentru a evita să se umilească. Este în stare să treacă de una singură peste căderi psihice, peste neîmpliniri emoţionale şi s-o ia de la capăt ori de câte ori e nevoie, dând impresia că nu s-a întâmplat nimic rău. Trădarea în dragoste o va afecta, însă, foarte mult. Odată descoperit, un bărbat care a călcat pe delături în timp ce a avut lângă el o femeie Taur, va trebui să-şi facă repede bagajul şi să părăsească terenul. Va trebui să-i fie limpede că nu mai are ce aştepta de la Tăuriţa lui, că totul s-a terminat.

Este o veritabilă  Scarlett O’ Hara din romanul “Pe aripile vântului”, așa că îşi va dori bărbaţi puternici, atât din punct de vedere fizic, cât şi afectiv. Dacă întrunești aceste calități, ai toate șansele să furi inima unei astfel de native, însă calculează-ți foarte bine fiecare pas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×