Horoscop zilnic: luni, 4 mai 2020. Scorpionii trebuie să fie mai îngăduitori cu cei tineri

Bogdan Solomon   
în Horoscop
03/05/2020, 16:07
Horoscop zilnic: luni, 4 mai 2020. Scorpionii trebuie să fie mai îngăduitori cu cei tineri
Scorpionii tind să fie prea duri cu cei mai puțin experimentați ca ei. Sursa foto: pixabay.com

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de luni, 4 mai, iar provocările se țin lanț, mai ales din punct de vedere profesional. Începi săptămâna cu energie și dornic să le demonstrezi tuturor de ce ești capabil. Îți asumi mai multe proiecte importante, știind că dispui de toate instrumentele necesare pentru a le duce la bun sfârșit.

Ce surprize îți rezervă astrele în ziua de luni, 4 mai

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpion, încerci să le împărtășești celor mai puțin experimentați din cunoștințele tale acumulate de-a lungul anilor. Fii, totuși, puțin mai îngăduitor, altfel riști să îi timorezi. Amintește-ți de ziua în care erai exact ca ei și încercai din răsputeri să „furi” meserie de la cei mai buni. Nimeni nu s-a născut învățat.

Berbec

E mare vânzoleală în jur și nu reușești să menții dialogul pe un teren pașnic. Ceilalți își cam pierd cumpătul și ridică tonul fără motiv și, cum nu ai răbdare, este normal să te aprinzi la un moment dat când simți că nu mai suporți tensiunea. Ceva lipsește pentru a avea o discuție constructivă în care fiecare să-și expună punctul de vedere, iar nervii pun stăpânire pe fiecare încercare de a te face auzit sau înțeles. Când nu reușești să ții sub control energiile, furtuna e gata-gata să răbufnească. Ceilalți își vor elibera nervii pe tine, ca mai apoi să te stresezi singur cum să rezolvi problema.

Taur

Azi ți se ivește în cale o persoană care îți inspiră fericire, încredere deplină, ocrotire. Te simți în siguranță în compania sa și încerci să profiți cât mai mult timp de energia pozitivă pe care o emană. Pare a fi un înger trimis special pentru a-ți oferi exact ceea ce îți doreai cu ardoare. Prin urmare, fii atent la oamenii cu care intri azi în contact, pentru că unul din ei are un rol sau poartă un mesaj cu totul special pentru tine și pe care merită să-l asculți și să-l pui rapid în practică, pentru că este colacul tău de salvare.

Gemeni

Dacă ai promis cândva că vei interveni în ajutorul cuiva la un moment dat, adu-ți aminte și ține-te de cuvânt. Oricum, ești un om foarte corect care îți îndeplinește întotdeauna legămintele, dar acum e posibil să nu fie tocmai ușor să duci la capăt ce ai promis. Totuși, pentru că ești om de cuvânt, vei renunța la activitățile personale urgente și vei ajuta la soluționarea problemei celuilalt. Încă o misiune îndeplinită, meriți felicitări, care te vor motiva mult mai mult pe viitor.

Rac

Astăzi vei fi cuprins de emoții negative și nu te vei putea exprima în voie. Îndoiala, teama, nesiguranța, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dușmani pentru că nu-ți permit să exprimi clar ce simți sau ce gândești. Ai mereu impresia că ceva îți blochează evoluția, că nu ai voie să mergi mai departe, ci bați pasul pe loc, prins într-o capcană din care nu poți evada momentan. Ia o pauză, profită de acest răgaz, chiar dacă nu e unul dorit, pentru a-ți mai trage sufletul și a analiza la rece ce anume te ține pe loc. De mâine vor funcționa bine lucrurile!

Leu

Azi poți fi motorul principal al unui proiect de proporții, la care vor adera și alții cu mult entuziasm. Totul depinde de cum iei startul, de aceea trebuie să fii convingător, energic, să apelezi la toate argumentele pe care le deții pentru a demonstra și celor din jur că merită să ți se alăture. Se vede cât de multă pasiune investești în acest proiect și astfel, vei primi din partea celorlalți participanți suficiente semnale de încredere și susținere, care te vor stimula să mergi mai departe. Nu ești singur, deci uniți-vă forțele cu toții!

Fecioară

Banii vin, dar se și pot duce într-o clipă, pentru că mergi pe un teren destul de superficial în privința finanțelor familiei. Sumele care vin conțin puține zerouri și, pentru că sunt atât de mici, au și fost destinate unor achiziții obligatorii. Rezumă-te la strictul necesar, spune nu oricăror capricii costisitoare, pentru că nu este momentul potrivit pentru distracții. Chiar dacă apar multe cheltuieli mărunte, una câte una în final, adunate, dau o cifră mai mare, deci nu te lăsa păcălit de cheltuieli de doi-trei lei! Adună-le și vezi cât iese! Trebuie să-ți administrezi cu grijă bănuții, dar, în același timp, fii optimist că vin și vremuri mai bune.

Balanță

Acțiunea la care îți aduci contribuția are și o față nevăzută care va ieși într-o zi la iveală. Știi că există, dar preferi să o păstrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva să-ți taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret în privința aspectelor negative, ca nu cumva să le descopere și alții și să se folosească de ele pentru a-ți strica cheful. Vei recunoaște public ceea ce acum ții ascuns, abia după ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur că la orice succes există și un preț de plătit, dar nu-l spune încă nimănui ca să nu influențeze finalul.

Scorpion

Te comporți ca un profesor gata să țină predici severe celor care fac greșeli, dar uita că ai fost ca ei. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu minciuna pentru că fiecare om e supus greșelii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat înainte de a-i ataca dur pe diverse căi. Poți oferi o lecție de viață extrem de folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă. Nici tu nu le știai pe toate cândva, ci ai învățat de la alții, deci pune-te puțin și în pielea lor.

Săgetător

Reușești să intervii la timp într-o situație din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greșeli. Datorită spontaneității de care dai dovadă, dar mai ales datorită cumpătării cu care intervii salvator în această situație, vei scăpa nevătămat ca prin urechile acului de o primejdie. Altădată ai fi fost mult mai panicat și mai slab, dar acum reușești să descoperi soluția la timp printr-o analiză rapidă a tuturor fețelor problemei, astfel încât nimic grav să nu te atingă. Meriți felicitări pentru capacitatea de a te mișca atât de repede în condiții de stres extrem!

Capricorn

Ești extrem de ocupat, iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind într-o continuă agitație pe durata întregii zile. Nu-ți propune azi deplasări la distanțe foarte mari, pentru că nu deții toate resursele pentru a face față unor călătorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasările scurte, prin împrejurimi, pentru că este nevoie de tine repede înapoi acasă. Chiar dacă ești deja pe drum, vei descoperi că apar tot felul de situații nedorite care nu-ți permit să călătorești așa cum ai planificat, și astfel, ori ești nevoit să stai pe loc, ori să-ți modifici traseul din mers.

Vărsător

Cei care se cred mai puternici decât tine, în anumite privințe, îți vor privi ciudat atitudinea de independență, prin care arăți că te descurci bine de unul singur. Arăți că nu ai nevoie de cineva să te îndrume sau să îți dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, însă, azi ai libertate deplină de decizie și de mișcare. Nu asculta de nimeni, nici măcar de cei care chiar dețin frâiele puterii în privința ta pentru că deții toate resursele necesare pentru a arată ce poți, ce știi, cine ești și vei ajunge la succes prin forțe proprii.

Pești

Cineva încearcă să-ți taie elanul cu povestiri răutăcioase despre ceea ce te așteaptă, dar nu te lăsa influențat. N-au decât să bată pasul pe loc, blocați în depresie și neputință, pentru că privești cu încredere spre viitor, pregătit pentru orice ar urma. Vei vedea că această atitudine pozitivă, încrezătoare, va fi și cea mai bună soluție pentru a ajunge acolo unde dorești, deoarece ceilalți, care-și fac griji din orice și își toarnă cenușă în cap, își reduc singuri șansele de a depăși impasul. Nu te lăsa copleșit de veștile cu tentă negativă, în fond fiecare cu norocul lui.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×