Horoscop zilnic: marți, 28 aprilie 2020. Scorpionii se pot îndrăgosti și pot primi o nouă ofertă de muncă

Stefania Băcanu   
în Horoscop
27/04/2020, 19:51
Horoscop zilnic: marți, 28 aprilie 2020. Scorpionii se pot îndrăgosti și pot primi o nouă ofertă de muncă
Horoscopul zilnic pentru ziua de marți, 28 aprilie 2020. Sursa foto: publika.md

Saturn face legea marți, 28 aprilie 2020. Mult entuziasm și energie pozitivă pentru toți nativii. Scorpionii au șansa unui nou loc de muncă sau se pot îndrăgosti iremediabil. În rândurile de mai jos aflați ce le vor aduce astrele celor 12 zodii.

Horoscop zilnic pentru marți, 28 aprilie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec:  Aveți un entuziasm care vă poate împinge la exagerări și la excese care nu aduc nimic bun. Astrele vă sfătuiesc să temperați aceste emoții sau să le orientați către manifestări pozitive. Nu v-ar strica puțin mai multă mișcare.

Taur: În data de 28 aprilie, nativii vor rata niște apeluri telefonice sau mesaje destul de importante. Fiți cu băgare de seamă, pentru că s-ar putea să pierdeți, fără să vreți, ocazii cu care nu vă veți mai întâlni în viitorul apropiat.

Gemeni: Gemenii sunt cu capul în nori în această perioadă. Posibil să fie vorba de o persoană pentru care aveți sentimente profunde, dar ascunse. Nu vă mai ascundeți și dați frâu liber emoțiilor. Nu aveți nimic de pierdut.

Rac: Racii sunt foarte atractivi și extrem de pasionali. Cuceririle vor veni pe bandă rulantă, iar lumea le va fi la picioare. Este indicat, totuși, să nu profite la maximum de această perioadă. Rămâneți cu picioarele pe pământ.

Leu: Nativii Leu sunt posomorâți în această perioadă, nu au chef de comunicare directă, dar astrele recomandă exact contrariul pentru că este nevoie să se clarifice anumite aspecte de care sunt direct responsabili.

Fecioara: Fecioarele sunt sfătuite să încerce lucruri noi și să iasă din rutina în care au intrat de ceva vreme. Au foarte multe de rezolvat și se simt puțin obligate și constrânse să facă mai mult decât pot, mai mult decât și-ar dori.

Balanța: Nu este cea mai potrivită zi să îţi rezolvi treburile singur. În schimb, un parteneriat va genera foarte multă energie pozitivă. Aceste legături pe care le formezi de-a lungul zilei sunt mici, dar suficiente cât să îţi permită să îţi păstrezi identitatea şi ideile.

Scorpion: Este timpul să faci o mutare care are îndrăzneala unei persoane care ştie că nu poate eşua, pentru că nu vei eşua. Este o zi plină de oportunități. Te poți îndrăgosti iremediabil și, mai mult, ai putea primi o nouă ofertă de muncă.

Săgetător: Săgetătorii sunt foarte pasionali în relația de cuplu și foarte bucuroși că au pe cineva cu care să împărtășească cele mai mai frumoase sentimente și trăiri. Sunt sfătuiți să își exprime sentimentele, oricât de copilărești ar fi.

Capricorn: Sunt extrem de atrăgători, emană senzualitate prin toți porii. Dacă nu ești implicat într-o relație, este foarte posibil să-ți întâlnești jumătatea. Sfatul astrelor este să nu fii timid, fă primul pas și o să tragi lozul câştigător.

Vărsător: Nativii în zodia vărsător s-ar putea să aibă mici dureri fizice, dar pe care le pot trata cu ușurință în cazul în care au grijă la ce anume alimente consumă. Astrele recomandă mai multă atenție la sănătatea proprie.

Pești: Ești nativul care rezolvă o problemă și se trezește cu alte zece pe cap. Fii mai atent și concentrează-te, doar așa vei reuși să depășești toate aceste situații neașteptate care te asaltează. Cu puțin noroc, vei putea culege roade bogate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×