Zodii care dovedesc adesea că nu pot fi de încredere. Cine dezamăgește mai mereu

Dan Suta   
în Horoscop
27/04/2020, 13:41
Zodii care dovedesc adesea că nu pot fi de încredere. Cine dezamăgește mai mereu
Există câteva zodii care nu pot fi considerate de încredere. Sursa foto: pixabay.com

Există trei zodii care dezamăgesc adesea, care spun una și fac alta, dar nu întotdeauna cu rea intenție. Iată care sunt nativii care nu prezintă cea mai adevărată încredere!

Zodii care dovedesc adesea că nu pot fi 100% de încredere

Să începem cu zodia Pești. Persoanele născute sub acest semn de apă sunt, în general, destul de confuze și, în ciuda faptului că promit marea cu sarea, când își dau seama că promisiunile lor sunt peste puterile lor, retractează.

Nativul Pești este sensibil și reușește să îi dezamăgească pe cei apropiați de cele mai multe ori pentru că nici ei nu au clar ce e în mintea lor, mai ales când sunt puși în situația de a face alegeri complicate.

Un alt semn zodiacal care te poate lăsa cu ochii în soare este Scorpionul. Loialitatea lui este greu de câștigat, iar dacă acesta consideră că nu meriți suficientă atenție sau ajutor din partea lui, te va lăsa baltă fără să îți ofere o minimă explicație.

Scorpionii și Capricornii sunt capabili de orice

Scorpionii au talentul de a ieși, de pildă, din relații fără să spună măcar „Adio”, fără să lase măcar o idee în urma lor. Efectiv, dispar în ceață.

Cea de-a treia zodie care nu poate fi considerată 100% de încredere este Capricornul. Are suficientă stimă de sine și e destul de curajos încât să răzbească de unul singur, așa că va apela la cei din jur doar când își va dori să se folosească de ei.

Capricornul poate fi machiavelic, extrem de rece și de calculat și nu ține cont prea mult de sentimentele celor din jur. Mai mult, este capabil să se victimizeze tot el, reușind s-o sucească de fiecare dată chiar și atunci când greșește în mod evident.

De asta se spune că acest nativ are un mare succes în afaceri. Este făcut să atingă cele mai înalte țeluri, iar scopul scuză mijloacele de cele mai multe ori.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×