5 lucruri care ne plac la zodia Capricorn. Doar ea se face respectată prin asta!

Stefania Băcanu   
în Horoscop
16/04/2020, 20:04
5 lucruri care ne plac la zodia Capricorn. Doar ea se face respectată prin asta!
5 lucruri care ne plac la zodia Capricorn. Doar ea se face respectată prin asta .Sursa foto: pinterest.com

Capricornul este o zodie care știe să se facă respectată și plăcută de cei din jur. Loialitatea, perseverența, determinismul și ambiția sunt doar câteva dintre lucurile cu care nativii se diferențiază de ceilalți.

5 lucruri care fac zodia Capricorn una dintre cele mai plăcute

Zodie feminină de pământ, guvernată de planeta Saturn, Capricornul este foarte practic, diplomatic, serios, tenace și foarte perseverent. Este atât de încăpățânat, încât nu renunță la planurile lui nici atunci când a ajuns la marginea prăpastiei. Uneori, această încăpățânare îi poate aduce mari beneficii și satisfacții.

Capricornul reprezintă înțelepciunea și maturitatea, este semnul țelului greu de atins și al ambiției. Nativii născuți sub acest semn zodiacal au un aer sobru, enigmatic, retras și interiorizat.

Este caracterizat de o mare ambiție, tenacitate și efort îndelungat  pentru a-și putea pune în practică ideile și a duce la bun sfârșit toate planurile cu multă răbdare. Este foarte precaut, corect și econom.

De multe ori este considerat zgârcit, dar el nu face altceva decât să își calculeze foarte bine planurile.

Cum să le câștigi încrederea

Pe alocuri, sunt exigenți cu cei din jur, dar dacă le câștigi încrederea, te vei bucura de mare deschidere emoțională, compasiune și capacitate de sacrificiu. Partenerul ideal în relații, foarte organizat și foarte serios, te poți baza oricând pe el, în price situație.

Rabdător, rațional, intelectual, Capricornul trece totul prin prisma rațiunii înainte de a-și fixa un țel. Alege întotdeauna cele mai bune soluții din multitudinea de alternative posibile. E adevărat, se decide greu, dar, într-un final, îl ajută simțul practic deosebit.

I se potrivește poziția de lider

Ca orice zodie de pământ, Capricornul are un bun simț al organizării și sistematizării, de aceea i s-ar potrivi mănușă un post într-o structură de conducere sau chiar guvernamentală. Capricornul combină talentul de conducere cu o bună capacitate de a urma instrucțiunile.

Se ghidează după un motto puternic: „să nu risipească și să nu viseze la nimic din ce nu poate atinge prin forțe proprii”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×