Fenomen astrologic important. Ce aduce intrarea lui Marte în Capricorn pentru fiecare nativ al zodiacului

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
23/02/2020, 18:12
Fenomen astrologic important. Ce aduce intrarea lui Marte în Capricorn pentru fiecare nativ al zodiacului
Ce aduce intrarea lui Marte în Capricorn pentru fiecare nativ al zodiacului

Un fenomen astrologic important, intrarea lui Marte în Capricorn, a fost consemnat zilele acestea. De doi nu s-a mai întâmplat aşa ceva. Schimbarea astrologică va aduce lucruri benefice pentru cele mai multe dintre zodii.

Ce aduce Marte în Capricorn pentru fiecare nativ al zodiacului

Berbec

Intrarea lui Marte în Capricorn îţi va da un impuls în ceea ce priveşte viaţa profesională. Stai în expectativă întâi, pune totul la cale după care treci la acţiune. Aceasta va fi cea mai prolifică perioadă din acest an pentru tine. Astrologii spun că trebuie să profiţi din plin.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Taur

Fenomenul astronomic în care ne aflăm te face să vrei mai mult. Astrologii te sfătuiesc să acţionezi pentru că astfel vei avea cele mai bune rezultate. Rezultatele bune te vor urma în toate planurile pe care ţi le propui.

Gemeni

Astrologii te sfătuiesc să îţi achiţi datoriile şi să ieşi de pe cărarea pe care te afli acum. Ia-o pe un alt drum, pentru că intrarea lui Marte în Capricorn îţi va aduce idei strălucite. Aceste idei te vor face să nu mai apelezi la împrumuturi mult timp de aici înainte.

Rac

Îţi vei îndeplini toate dorinţele acum că Marte se află în Capricorn. Nu vei reuşi singur asta, prin forţele tale proprii. Cineva te va conduce către succes. Astrologii spun că o va face bine şi să nu te opui de niciun fel.

Leu

Şi leii o vor duce foarte bine după ce Marte a intrat în Capricorn. Tot ce ţi-ai propus se va realiza. Astfel, vei putea să îţi ajuţi familia care are nevoie de ajutor maxim, mai ales pe plan financiar.

Fecioară

A venit timpul ca hobby-ul pe care îl ai să îl transformi într-o afacere. Astrologii spun că te vei umple de bani. Pentru  a face asta trbuie să îţi cauţi un partener cu bani, iar afacerea va merge ca unsă.

 Balanţă

Intrarea lui Marte în Capricorn nu prea te afectează pe tine. Oricum, partenerul tău de drum este Marte. Indiferent ce-ai face, că te apuci de afaceri, că îţi cauţi un loc de muncă, că vrei să schimbi partenerul de viaţă. Orice faci îţi reuşeşte. Eşti o zodie de succes, după cum spun astrologii.

Scorpion

Intrarea lui Marte în Capricorn te afectează grav. Nu mai eşti tu. Eşti slăbit, nu poţi să te mai concentrezi. Nu lua decizii importante în această perioadă. Astrologii spun să te consulţi cu cineva mai în vârstă din familie.

Săgetător

Intrarea lui Marte în Capricorn te va face să te simţi puternic. Astrologii te sfătuiesc să îţi faci o listă cu priorităţile pe care le ai şi să le iei la rînd. Toate le vei bifa la succese.

Capricorn

Doi ani au trecut de când nu ai mai ieşit în faţă, nu te-ai mai afirmat. Acum, odată cu Marte în Capricorn este momentulş care te va reconfirma pe podium. Ai grijă la un coleg. Te urăşte cu tot sufletul.

Vărsător

A venit momentul să laşi totul în urmă şi să iei totul de la capăt. Drumul tău nu este aici, răspunzi chemării rudelor de a te muta în străinătate. Astrologii spun că Marte în Capricorn este favorabilă pentru un astfel de pas.

Peşti

A venit timpul să faci ceva şi pentru tine. Până acum ai luptat numai pentru alţii. Este timpul să strângi bani. Poţi să o faci şi să îi investeşti în cumpărarea unei case. Este timpul să nu mai plăteşti chirie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×