Atenție, femei! Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie!

Alexandra Chivu   
în Horoscop
14/03/2019, 17:42
Atenție, femei! Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie! GALERIE FOTO
Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie!

Nunta este una dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, mai ales din viața unei femei. Căsătoria presupune existența iubirii ca primă premisă pentru realizarea ei, dar presupune, în ultimul moment, alegerea unei vestimentații potrivite pentru clipa importantă la care organizezi și tot organizezi, iar în final, totul trece ca și când ai pocni din degete.  Și, chiar dacă ești o persoană care își notează tot pentru a nu-i scăpa ceva, multora le scapă printre degete aspectul astrologic.

Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie

Printre Mercur care trebuie să fie în retrograd, femeile pot ține cont și de rochia care i se potrivește în funcție de zodia în care s-a născut. Toate un un sens pe acest pământ, iar cum omului îi e dată o anumite lungime a aței din mosorul său, ziua în care s-au născut și ora în care s-a întâmplat asta contează enorm. Astfel, iată mai jos ce rochie îți e predestinată să porți în ziua cea mare.

Atenție, femei! Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie!
Iată ce rochie de mireasă i se potrivește fiecărei zodii

Berbec

Rochia de mireasă potrivită pentru femeile din zodia Berbec trebuie să fie unică, însă și în pas cu moda. De preferat ar fi una cu dantelă și strasuri fine. Accesoriile for fi punctul forte pentru aceste, anume: diadema, coafura, bijuteriile și voalul.

Taur

Femeile din zodia Taur are simțul practic bine dezvoltat, astfel că va alege o rochie în care să se simtă confortabil. Acestea vor fi atrase de o rochie în care se vor simți, de asemenea, și senzuale, o rochie care să îi scoată în evidență atuurile, însă niciodată una cu umerii goi.

Gemeni

Această zodie va alege cu siguranță o rochie de mireasă nonconformistă și sexy. Femeia din zodia Gemeni va alege o rochie fie cu spatele gol ori cu o lungime neobișnuită.

Rac

Mireasa din zodia Rac preferă elemente precum dantela, ceva oricum care să le ducă cu gândul la romantism. De asemenea, unele dintre ele ar prefera și o rochie tradițională, iar buchetul ar fi format din flori de câmp.

Leu

Femeia Leu va prefera o rochie cu ajutorul căreia să iasă în evidență. Aceasta va alege mult auriu sau argintiu, strasuri multe, orice ar fi nevoie doar pentru a atrage cât mai mult atenția.

Fecioară

Mireasa născută în zodia Fecioară va alege o rochie foarte simplă și rafinată. Cel mai important element pentru ea va fi voalul, dar și elementele care să îi sublinieze talia.

Balanță

Eleganța definește femeile din zodia Balanță, așa că este foarte probabil ca ea să aleagă o rochie de mireasă tip sirenă, pentru a-i sublinia talia, liniile spatelui și pentru a-i scoate în evidență posteriorul.

Scorpion

Senzuala zodiacului este fără dubii mireasa Scorpion. Aceasta nu va evita să aleagă o rochie sexy, prin care să-i fie dezgolită cât mai multă piele, spatele gol ori o tăietură adâncă pe linia piciorului.

Săgetător

Femeia Săgetător va alege o rochie care să îi vină ca turnată, pentru că aceasta dorește ca nunta ei să fie o adevărată aventură. Aceasta clar dorește o rochie în care să se simtă liberă.

Capricon

Mai conservatoare din fire, aceasta va dori o rochie deloc extravagantă, care va pune mare preț pe accesorii și nu ar ezita să aleagă o pălărie de efect.

Vărsător

Femeia Vărsător nu ține cont de tendințe, ci în propriile gusturi. Aceasta va dori o rochie ieșită din comun, probabil asimetrică sau poate chiar pantaloni. Mai mult, aceasta va avea și accesorii inedite.

Pești

Femeia Pești va alege o rochie vaporoasă cu ajutorul căreia să-și creeze propria poveste în ziua cea mare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×