Horoscop zilnic: joi, 14 martie 2019. Taurii lasă sentimentele și se apucă de treabă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 07:10
Horoscop zilnic: joi, 14 martie 2019. Taurii lasă sentimentele și se apucă de treabă GALERIE FOTO
Horoscop zilnic: joi, 14 martie 2019

Conform horoscopului zilnic, joi, 14 martie 2019, Taurii sunt concentrați pe partea profesională. Contextul astral aduce în prim plan persoanele apropiate nouă, iar importante în această perioadă pentru toți sunt relațiile de muncă ori parteneriatele profesionale.

Horoscop zilnic: joi, 14 martie 2019

Principalul gând cu care zodiile se trezesc în minte se leagă de armonie, familie, prieteni. În general, toate zodiile doresc să petreacă mai mult timp cu oamenii dragi. Vizați de horoscop mai sunt și Berbecii, care au parte de o răsturnare de situație.

Horoscop zilnic: joi, 14 martie 2019. Taurii sunt concentrați pe partea profesională
Taurii sunt concentrați pe partea profesională

Berbec

Berbecii au parte de răsturnări de situație! Acestea apar din cauza banilor, aspect care a îngrijorat nativii zodiei în ultimele zile.

Taur

Taurii acționează joi, 14 martie 2019, în segmentul socio-profesional. Este posibil să fiți nevoiți să explicați diverse chestiuni profesionale ori să porpuneți soluții pentru a dezvolta activitatea de la serviciu.

Gemeni

Îmbrățișezi valori noi de viață, pentru că îți dai seama că filosofiile de viață pe care le-ai avut până acum trebuie îmbunătățite.

Rac

Joi este o zi în care pot apărea surprize în segmentul financiar, astfel că te gândești să investești sau să împrumuți pe cineva care are nevoie.

Leu

Vă așteaptă surprize noi în segmentul profesional, dar fii prudent, căci ai tendința ca atunci când îți merge bine să faci lucruri fără a fi realist.

Fecioară

Ești pus pe fapte mari și intenționezi să rezolvi tot ce a rămas restant până acum fie de la locul de muncă, fie acasă.

Balanță

Se anunță tensiune în planul amoros, aspect care te poate trece rapid prin multe stări. Disputele apar de la bani și bunuri comune.

Scorpion

Acasă ai fost multe lucruri de făcut, astfel că îndatoririle socio-profesionale rămân în umbră. Partenerul de viață îți poate repoșa că lași pe umerii lui toate sarcinile, fără să îi poveștești măcar prin ce treci, pentru a te putea ajuta cu ceva.

Săgetător

Joi, 14 martie 2019, ai parte de multe discuții și treburi profesionale.Alege-ți cu grijă cuvintele și gesturile, căci oamenii care te înconjoară în această zi sunt atenți la tot ce faci.

Capricorn

Astăzi, 14 martie 2019, ești interesat doar de câștigurile obținute la serviciu. Este posibil să obții ceva bani, lucru care te va face fericit.

Vărsător

În plan personal, există conflicte serioase cu membrii familiei. Ai tendința de a riposta, ceea ce accentuează situația.

Pești

Selectează-ți prioritățile, căci în ultimul timp ai obosit, iar organismul tău simte asta. Joi, evită să dai sfaturi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×