Horoscop Neti Sandu pentru 13 martie. Zodia care are mare noroc la bani

Alexandra Chivu   
în Horoscop
12/03/2019, 21:30
Horoscop Neti Sandu pentru 13 martie. Zodia care are mare noroc la bani GALERIE FOTO
Horoscop Neti Sandu pentru 13 martie

Conform horoscopului prezentat de Neti Sandu pentru 13 martie 2019, o zodie are mare noroc la bani. Însă, o  alta va simți puterea destinului, căci viața sa sentimentală se va schimba radical. Vine fericirea peste ei, fără ca măcar să-și dea seama! De asemenea, vibrația zilei este numărul 3, număr magid de altfel, lucru care ne ajută să comunicăm mai ușor.

Horoscop Neti Sandu pentru 13 martie 2019

Se știe că aceasta este cheia spre orice am vrea să facem, așa că e de bun augur o mai bună comunicare cu toți cei din jur. Cei vizați de astre sunt astăzi și Peștii, care sunt puși pe rezolvat situații, după o lungă perioadă în care s-au zbătut pentru a se ridica.

Horoscop Neti Sandu pentru 13 martie. Zodia care are mare noroc la bani
Zodia care are mare noroc la bani

Berbec

Vă așteaptă cineva, astfel că faceți rost de bani și plecați la întâlnire. Faceți rost de bani, căci aveți mutle de achiziționat și vizitat.

Taur

Este posibil să vă consultați cu viitorii parteneri de afaceri. De asemenea, apar și provocări pe care doriți să le înfruntați, lucru care vă vă umple de mândrie după ce veți observa rezultatul.

Gemeni

Întâlniți o persoană la care până acum doar ați visat. Totul este în armonie și liniște, ceea ce vă aduce mult pozitivism.

Rac

Astăzi vă achitați ratele, facturile, datoriile și toate obligațiile financiare.

Leu

Este posibil să vă cumpărați o locuință din economiile pe care le strângeți de atât de multă vreme. Cu o interacțiune mai bună cu șefii, puteți obține chiar și un bonus.

Fecioară

Vă caută cineva la care nu v-ați aștepta. E vorba despre cineva din trecut, cu care ați construit o relație frumoasă, dar care nu s-a terminat în circumstanțe atenuante.

Balanță

Vă găsiți noi parteneri de afaceri, iar în acest fel faceți un salt profesional.

Scorpion

Este posibilă o întâlnire cu cineva de care depinde angajarea voastră, este posibil și un interviu. E recomand să fiți punctuali miercuri, 13 martie.

Săgetător

Revine cineva în viața voastră, iar de această dată faceți echipă bună. Cât despre partea profesională, lucrurile nu merg deloc rău, ba chiar vă pregătiți pentru o relansare.

Capricorn

Este posibilă o reușită a cuiva din familie, ceea ce înseamnă că este un prilej pentru a ieși în oraș, adică pentru ceva relaxare cu oamenii la care ții cel mai mult.

Vărsător

Este un context bun pentru a vă reface viața sentimentală, însă nu sunt prea multe amănunte. Este bine să stați puțin pe gânduri înainte de a face un pas într-ale iubirii.

Pești

Contextul este favorabil pentru o discuție între tine și șefii tăi, însă ai mare grijă! Nu le da timp de gândire, altminteri totul va fi cum nu v-ați dorit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×