Horoscop zilnic, vineri, 6 septembrie 2019. Fecioarele au parte de o cină romantică

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
05/09/2019, 16:00
Horoscop zilnic, vineri, 6 septembrie 2019. Fecioarele au parte de o cină romantică
Horoscop 6 septembrie 2019. Sursa foto: VideoBlocks

În cel mai nou horoscop, cel de vineri, 6 septembrie 2019, pentru Fecioare se anunță momente extrem de frumoase din punct de vedere amoros. Ziua de vineri va fi una benefică pentru nativii care au de făcut călătorii în interes de serviciu. Citește în rândurile de mai jos principalele previziuni astrologice pentru ziua de 6 septembrie!

Horoscop 6 septembrie 2019 pentru Berbec

Berbecii încep ziua plini de energie. Vor bifa cam toate activitățile pe care și le propun, iar seara va fi una pe măsura muncii depuse: petrecere mare cu prietenii!

Taur

Taurii au o zi ceva mai liniștită. Fac cumpărături și sunt mulțumiți de ce reușesc să achiziționeze, căci prind niște oferte numai bune în această perioadă de restriște.

horoscop 6 septembrie 2019
Fecioarele vor avea parte de o seară de vis. Sursa foto: Shutterstock

Horoscop 6 septembrie pentru Gemeni

Gemenii fac eforturi supraomenești să îi înțeleagă pe anumiți membri ai familiei și se declară în continuare complet paraleli cu trăirile lor. Va fi o zi dificilă din acest punct de vedere.

Rac

Racii sunt ceva mai sensibili. Apune o etapă importantă a vieții lor, iar de acum trebuie să se reorganizeze și să ia, practic, aproape totul de la zero.

Leu

Leii sunt telefonați de persoane din străinătate care le oferă niște vești extrem de bune. Sunt puși pe fapte mari și nu e exclus ca în câteva ore să se trezească la aeroport.

Fecioară

Fecioarele au parte de o seară romantică, una care nu era deloc în plan. Sunt plăcut surprinse de partenerul de viață.

Horoscop 6 septembrie pentru Balanță

Balanțele sunt veșnic nemulțumite, iar în această zi vor fi parcă mai recalcitrante ca niciodată. Au nevoie de puțin echilibru și de liniște pentru a-și încărca bateriile.

Scorpion

Scorpionii nu au o zi tocmai fericită. Birocrația îi scoate din sărite. Sunt nevoiți să facă față unor situații în care se cere foarte multă răbdare, lucru nespecific lor.

Săgetător

Săgetătorii trag cu arcul în direcția greșită și își dau seama imediat de boacăna comisă. Spiritul lor justițiar dă greș astăzi. Uneori și intuiția le joacă feste acestor nativi.

Capricorn

Capricornii sunt revoltați de anumite informații pe care le află despre actualul lor loc de muncă și vor cere explicații.

Vărsător

Vărsătorii își fac planuri noi și s-ar putea să contracteze un credit bancar. Se îmbogățesc brusc.

Pești

Peștii nu sunt tocmai încântați de lucrurile pe care i le reproșează cei din jur, așa că aleg să ignore orice critică, lucru sănătos de altfel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×