Zodiac chinezesc de weekend 6-8 septembrie 2019. Șobolanii au parte de experiențe de neuitat

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
05/09/2019, 10:26
Zodiac chinezesc de weekend 6-8 septembrie 2019. Șobolanii au parte de experiențe de neuitat
Zodiac chinezesc de weekend 6-8 septembrie 2019. Sursa foto: i.thehoroscope.co

Conform zodiacului chinezesc de weekend, în perioada 6-8 septembrie 2019 nativii Dragon și Șobolan vor avea parte de experiențe inedite care îi vor învăța o serie de lucruri despre oameni. Pentru ei, segmentul amoros este cel mai important acum, mai ales că au avut multă de trudit din punct de vedere sentimental.

Zodiac chinezesc de weekend pentru Dragon

Dragonii vor trece prin tot felul de aventuri pe care le vor povesti cu siguranță nepoților. Vineri și sâmbătă sunt chemați să participe la tot felul de evenimente cu ștaif, iar duminică se vor relaxa alături de familie.

Șobolan

Nativii acestei zodii vor fi puși în situații extreme: sâmbătă se va produce un eveniment neprevăzut care le va schimba complet optica asupra felului în care trebuie să acționeze în carieră.

zodiac chinezesc weekend
Dragonii au parte de experiențe inedite în acest sfârșit de săptămână. Sursa foto: Ask Astrology

Șarpe

Șerpii sunt puși pe petrecere. Vineri și sâmbătă vor fi în centrul atenției, iar la unul dintre party-uri s-ar putea să își găsească, în sfârșit, sufletul pereche.

Maimuță

Maimuțele din zodiacul chinezesc au de trecut printr-un weekend anevoios. Unele evenimente recente și-au pus puternic amprenta asupra lor, iar de acum nu au altceva de fîcut decât să reziste.

Oaie

Nativii acestei zodii primesc bani în acest weekend. Anumite persoane pe care le-au împrumutat își amintesc de sumele datorate, iar asta le aduce o stare mai bună.

Bivol

Nativii Bivol vor dori să stea în solitudine în acest sfârșit de săptămână. Nu sunt foarte încântați de anumite lucruri pe care le află, așa că preferă să se retragă și să digere lucrurile în felul lor.

Tigru

Tigrii din zodiacul chinezesc sunt puși și ei pe fapte mari în acest sfârșit de săptămână. Sunt solicitați din toate părțile, căci părerea lor începe să conteze din ce în ce mai mult.

Iepure

Iepurii din zodiacul chinezesc vor fi ceva mai triști față de starea lor obișnuită. Sunt extrem de nemulțumiți de multe evenimente apărute în ultima vreme în viața lor și preferă și ei, la fel ca Bivolii, să se retragă câteva zile.

Mistreț

Mistreții din zodiacul chinezesc sunt sufletul petrecerii în acest weekend. Vor avea parte de întâlniri interesante. Se vor simți apreciați, extrem de iubiți și asta va conta cel mai mult pentru a fi în largul lor.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc sunt puși pe fapte mari. Pentru ei nu există weekend, căci vor munci pe brânci.

Câine

Câinii poartă niște conflicte cu anumite persoane din anturajul lor. Nu sunt tocmai mulțumiți de felul în care evoluează lucrurile, așa că vor pune piciorul în prag.

Cocoș

Cocoșii sunt puși în fața faptului împlinit vineri, la locul de muncă, și trebuie să dea dovadă de mai mult randament. Sâmbătă și duminică au parte de relaxare și voie bună.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×