Horoscop zilnic vineri, 31 august. Toate zodiile vor avea parte de trăiri intense!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/08/2018, 17:40
Horoscop zilnic vineri, 31 august. Toate zodiile vor avea parte de trăiri intense!
Horoscop zilnic vineri 1 septembrie 2018.

Conform horoscop zilnic vineri, 31 august, previziunile zodiilor sunt numai una și una. Luna având o putere mare asupra lor, face și schimbări radicale în ceea ce privesc sensibilitatea și emoțiile. Palnurile fiecăreia vor fi întoarse la 180 de grade, dar în mare parte duc numai înspre bine.

Așa arată horoscopul de azi, 31 august

Zodia Berbec

Astăzi astrologii îți prevăd dialoguri cu oameni importanți. Se pare că în plan personal vor avea loc schimbări datorate Lunii. Este posibil să fii pus în fața faptului de a lua o hotărâre importantă, de aceea este recomandat să te sfătuiești cu cei din jur. Cel mai bine ar fi să asculți de familie ori cei mai buni prieteni, în general oameni care te cunosc foarte bine.

Zodia Taur

Dimineața te găsește foarte agitat, acid, un pic haotic. Îți e dificil să te organizezi pentru acțiunile pe care trebuie să le faci pe tot parcursul zilei. Dar, fiindcă Luna are o putere mare și asupra ta, o energie te va ajuta să te aduni și să te organizez pentru a le duce pe toate la capăt.

Citește și: Elena Udrea, pictorial semi-nud în luna a șaptea!

Citește și: Meleșcanu are o pensie de aproape 227.977 lei! De unde atâția bani

Citește și: Gemenele Cheeky Girls, de nerecunoscut! Monica și Gabriela au serioase probleme de sănătate

Zodia Gemeni

Gemenii astăzi vor rezolva niște probleme financiare ori poate doar nu vor mai simți că nu o duc rău cu banii. Este recomandat ca, dacă tot nu mai simți o presiune din cauza banilor, să faci în așa fel încât azi să îi iei în calcul și pe cei din jurul tău. Cineva are nevoie de tine!

Zodia Rac

Racii și dragostea nu fac casă bună astăzi. Partenerul le dă bătăi de cap și cel mai probabil e să fie așa și invers. este recomandat să fii prudent și diplomat în dialogurile cu el. Discutați despre cele întâmplate, iar Luna va avea puterea de a face totul să meargă bine, dacă depui și tu puțin efort.

Zodia Leu

Leii au parte de o zi interesantă la muncă. În prima parte a zilei te vei simți istovit de toate acțiunile pe care trebuie să le faci, dar asta din cauza colegilor. De aceea ți s-a pus și pata pe faptul că nu ești bine plătit pentru ceea ce faci. Ar fi bine ca în a doua parte a zilei să te relaxezi alături de partenerul de viață, asta îți va aduce liniște.

Zodia Fecioară

Fecioarele vor mai multă afecțiune. Aveți nevoie de iubire și grijă din partea celor dragi. Dar, cum totul este ca un efect de bumerang, asta ține și de felul în care te comporți cu ei. Schimbarea vine după ce ai acționat, deci acționează și te vei simți așa cum vrei.

Zodia Balanță

Astrele văd ca tu azi să iei din atribuțiile partenerului de viață, în ceea ce privește casa. E nevoie de ceva ajutor, că prea ai stat pe o ureche o vreme. Iar după ce ai luat atitudine, este posibil să-ți vină cheful și de redecorare pe ici-colo.

Zodia Scorpion

Astăzi va fi multă lume în jurul tău: colegi de muncă, rude, poate și foști colegi de școală. Ceva se întâmplă și-i adune aproape de tine. De fapt, Luna ți-i adună pentru a putea fi mai selectiv. De aceea, ai parte de contextul perfect pentru a înlătura persoane pe care le crezi nepotrivite din viața ta.

Zodia Săgetător

Nu e o zi atât de specială pentru tine. Te pierzi în lucruri pe care trebuie să le faci. E o zi pentru organizare, cumpărături. Poate ăn a doua parte a zile să faci ceva un pic mai interesant, asta dacă nu te vei opri pe canapea și vei adormi acolo.

Zodia Capricorn

Astăzi nu e nici cald, nici rece și așa îi vei ține și pe oamenii din viața ta. Posibil să creezi discuții în jurul tău din partea unora pentru comportamentul tău dificil. Ai și tu grijă, ia-ți răbdare și liniște de undeva.

Zodia Vărsător

Gândurile tale sunt departe. Posibil banii să-ți dea de furcă. În a doua parte a zilei, Luna te ajută să găsești rezolvări tuturor problemelor tale. Toată agitația sufletească de consumă, de aceea ai nevoie de ceva care să te liniștească. Partenerul de viață poate face asta, așa că ai încredere în el.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×