Horoscop zilnic: vineri, 3 aprilie 2020. Gemenii se află în fața unei decizii dificile

Bogdan Solomon   
în Horoscop
02/04/2020, 15:28
Horoscop zilnic: vineri, 3 aprilie 2020. Gemenii se află în fața unei decizii dificile
FANATIK îți aduce horoscopul zilei de vineri, 3 aprilie. Sursa foto: pinterest.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de vineri, 3 aprilie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ne referim la viața sentimentală. Tratezi perioada de izolare ca pe un dar neașteptat, iar această atitudine nu poate aduce decât energii pozitive. Ai alături persoana iubită, timp suficient de petrecut împreună, filme și seriale cât cuprinde, așa că tot răul spre bine.

Horoscopul zilei de vineri, 3 aprilie. Gemenii trebuie să ia o decizie dificilă

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, adună-ți toate forțele, pentru că te așteaptă o încercare dificilă. Ești în fața unei decizii radicale și nu știi pe ce drum s-o apuci. Cântărește cu foarte mare atenție ambele variante, poate ar fi bine să ceri și sfatul unui prieten care s-a confruntat cu astfel de situații limită și pronunță verdictul final. Știm că e greu, dar trebuie să iei atitudine. Ține minte că destinul stă în mâinile tale.

Berbec

Te afli într-un mediu rigid, condus de regulamente stricte şi de persoane în vârstă sau cel puţin învechite ca mentalitate şi care nu pot fi de acord cu o viziune modernă asupra lucrurilor. Ca să te adaptezi acestui mediu, trebuie să fii ca ceilalţi și oricât de greu ți-ar fi, potolește-ți spiritul de aventură pentru a le face pe plac celor care deţin azi frâiele. Nu mai fii cel curajos care merge pe căi nebătătorite, ci doar un pion pe o tablă de şah, care răspunde întocmai îndrumărilor date de alţii.

Taur

Prietenii îți sunt alături şi te înconjoară cu sentimente sincere şi înălţătoare. Ei îți devin sursă de energie pozitivă, motivul fericirii tale de astăzi, pentru că ştii că nu ești singur şi ești susţinut necondiţionat de oameni care cred cu adevărat în tine. Pe oriunde vei merge azi, vei fi primit cu braţele deschise, semn că dai numai peste oameni care te îndrăgesc şi te apreciază! Schimbul de vorbe frumoase, de încurajări şi laude stă la baza unor relaţii excelente cu cei pe care ai curaj să-i numeşti cei mai buni prieteni. Nu ai parte de asemenea schimb de energii pozitive în fiecare zi, deci, profită de atmosfera aceasta amicală.

Gemeni

Nu ştii ce să faci în situaţia în care te afli: să-i pui punct definitiv şi să te apuci de altceva, sau doar s-o treci linie moartă o vreme, ca mai târziu, să te ocupi de ea? Decizia este dificilă, pentru că ştii foarte bine: renunţarea ar însemna să nu te mai întorci niciodată acolo, or, mintea îți transmite că s-ar putea să nu fie chiar un capitol încheiat complet, ci ar mai putea avea şi o urmare, cândva, în viitor. N-ar fi rău să ţii cont de presimţiri și să lași loc de întoarcere. Nu spune încă, de tot, adio!

Rac

Când primești de la cei din jur atâtea semne de apreciere, capeți mai mult curaj de a duce mai departe ce ai început. Practic, primești exact energia şi motivaţia de a finaliza un proiect care a evoluat foarte bine, iar de dragul celor care au arătat că au încredere în tine, îți aduni şi ultimele forţe pentru a pune punctul final. Ai cu ce te lăuda, lasă modestia la o parte şi arată-le-le tuturor ce ți-a ieşit din mâini şi de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult ca să ajungi aici, iar rezultatul merită expus lumii. Vei primi felicitări – le meriți din plin!

Leu

Ai o povară pe suflet şi îți este greu să exprimi în cuvinte ce te apasă, dorind să îți rezolvi pe cont propriu problema. Consideri că, dacă ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar încurca pentru că ar începe să te judece şi să îți dea lecţii pe care nu ești sigur dacă le vei suporta uşor. Încearcă să te descurci singur, pe cât posibil, pentru că nu ești în cea mai bună pasă emoţională pentru a asculta predici, de parcă cineva chiar ar avea dreptul să te sfătuiască pe acest ton.

Fecioară

Simţi nevoia să te apropii de reprezentanţii generaţiei total opuse ție, pentru că de acolo primești energia şi informaţia necesară pentru continuarea anumitor proiecte. Dacă ești cel tânăr, baţi la uşa unui părinte sau a unui frate mai mare pentru că te va sfătui din experienţa proprie. Dacă ești din generaţia mai matură, vei vedea mereu un tânăr sau un copil că îți dă târcoale şi caută să absoarbă cunoştinţele pe care le deţii. Există un bun schimb între cei tineri şi cei maturi.

Balanță

Trebuie să alegi pe ce drum vrei să mergi în perioada următoare, dar nu ești încă pregătit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispoziţie, toate au ceva de oferit şi toate au un preţ de plătit, deopotrivă, tocmai de aceea nu ştii asupra căreia să te oprești. Nu trebuie să faci alegerea la întâmplare, în funcţie de starea de moment, ci analizează atent ce ți se potriveşte, pentru că alegerea, odată făcută, nu mai poate fi schimbată. Nu te grăbi la prima idee care îți vine în minte, pentru că e posibil ca cea de a doua să fie mai inspirată.

Scorpion

Din dragoste pentru persoana iubită, ești capabil de multe sacrificii, dar nu poţi să nu te gândești, măcar trecător, dacă şi ea ar face la fel pentru tine. Ai putea trece azi printr-o situaţie în care ai avea nevoie de mai multă toleranţă de la cel drag, dar acesta nu dă dovadă că e dispus să renunţe la propriile principii doar pentru a-ți face pe plac, ci o ţine pe a lui cu încăpăţânare, încât şi de data aceasta, trebuie să treci cu vederea.

Săgetător

Primești o veste cu tentă oficială pe care te poţi baza în proiectele profesionale de viitor. Este ca şi cum ai primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale profesionale. Ştii mai bine spre ce te îndrepţi, ești mult mai sigur pe scopul tău de acum înainte, iar oamenii pe care îi întâlnești în drumul spre succes te susţin şi îți sunt de folos în atingerea lui. Vei avea mereu ceva util de învăţat din contactul cu persoanele cu funcţii cheie la uşa cărora trebuie să baţi în acest moment.

Capricorn

Uitând de situația de față, dacă ar apare o veste de călătorie, ți-ai şi face bagajele, gata de drum, pentru că te-a cuprins un dor de ducă ce nu îți dă pace. Îți dorești să ajungi în locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante şi excursii palpitante, orice care să te scoată din mediul căminului tău. Numai printr-o astfel de escapadă simţi că trăiești cu adevărat, pentru că ești obosit, stresat şi ai neapărat nevoie de o evadare. Rămâne doar să te gândești că, în curând, vei profita de prima ocazie care te va trimite departe de casă şi de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru că o schimbare de decor este vitală.

Vărsător

Veştile legate de viitorul profesional sună foarte serios, de aceea starea generală seamănă mai degrabă a deprimare şi a lipsă de curaj faţă de ce-ar putea urma. Nu găsești parcă niciun sprijin care să te ajute să revii la normal. Există chiar şi riscul de a suferi o mare dezamăgire legată de un colaborator cu care ai avut relaţii bune înainte, auzi despre o schimbare majoră la serviciu sau un eşec de proporţii în plan profesional, deci ai grijă în ce te bagi!

Pești

Ieșirile nu sunt cea mai bună idee pentru azi, de aceea ar fi recomandabil să stai potolit, deoarece surprizele cele mai neplăcute de la drum pot să apară. Ori primeşti veşti proaste de departe, ori deplasarea programată pentru azi este înţesată de piedici şi situaţii neprevăzute, încât aproape că ar fi mai bine dacă nu ai ieși din casă. Se poate ivi un aspect de ultimă oră care să te oprească să mai ajungi la destinaţia propusă, dar se pare că e mai bine aşa.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×