Horoscop zilnic: sâmbătă, 28 martie 2020. Gemenii aşteaptă un telefon important de la muncă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
27/03/2020, 16:02
Horoscop zilnic: sâmbătă, 28 martie 2020. Gemenii aşteaptă un telefon important de la muncă
Horoscop zilnic: sâmbătă, 28 martie 2020. Sursa foto: profimediaimages.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 28 martie 2020. Fecioarele dezinfectează chiar şi blocul în care locuiesc, iar gemenii aşteaptă un telefon important de la locul de muncă.

Acesta este horoscopul zilnic pentru ziua de sâmbătă, 28 martie 2020

Berbec

Dragostea pluteşte în aer pentru aceşti nativi. Au mai mulţi parteneri şi trebuie să se împartă cât este ziua de lungă între discuţii telefonice. Astrologii vă sfătuiesc să o lăsaţi mai uşor, prea mulţi parteneri, prea multe bătăi de cap. La un moment dat o să vă pară rău.

Taur

Nici pe timp de epidenie de coronavirus nu vă  linştiţi. Faceţi nişte scamatorii pe internet, astfel că nişte bani vă intră în cont. Treaba este legală astfel că nu aveţi cum să staţi liniştit când vine vorba de bani.

Gemeni

Sunteţi în aşteptare. Aveţi o muncă mai deosebită. Nu porniţi la muncă până nu sunteţi sunat. Telefonul de la muncă va întârzia mult timp, astfel că veţi petrece o zi frumoasă cu familia. Pe seară trebuie să ieşiţi o fugă la cumpărături. Nu cumpăraţi mai multă hârtie igienică decât aveţi nevoie. Mai lăsaţi şi pentru alţii.

Rac

Racii muncesc şi în weekend. La muncă este mare agitaţie în contextul epidemiei de coronavirus. Nu se ştie ce se va întâmpla, o parte din şefi ar vrea să închidă afacerea. Ce vi se va comunica asta veţi face.

Leu

Leii au poftă de mâncare chinezească astăzi. Până în criza provocată de coronavirus ieşeaţi săptămânal la restaurant. Acum puteţi face comandă, găsiţi pe net o grămadă de restaurante cu specific asiatic şi care fac livrări acasă.

Fecioară

Deveniţi apreciat în tot blocul în care locuiţi. De frică, dar şi din hărnicia care vă caracterizează, vă apucaţi de dezinfectarea spaţiilor comune din clădire. Umeziţi cu clor preşul de la intrare, spălaţi palierul şi chiar dezinfectaţi clanţele uşilor ale vecinilor prieteni. Nu uitaţi nici de uşa de la intrarea din bloc.

Balanţă

Balanţele ard de nerăbdare să fie cu persoana iubită. Şi-au propus să plece la ea, chiar dacă sunt impuse restricţii de circulaţie. Dacă plecaţi să nu vă lipsească declaraţia pe propria răspundere. Poate reuşiţi să înduioşaţi organele de control.

Scorpion

Scorpionii nu îşi mai găsesc rostul în această perioadă. Pariurile sportive, dar şi meciurile din curtea şcoli cu prietenii vă lipsesc şi vă aproape că vă bagă în depresie. Nu mai aveţi parte de fotbal nici măcar la televizor.

Săgetător

Săgetătorii sunt plini de veselie astăzi. A venit weekend-ul in sfârşit şi sunt mulţumiţi că au putut să doarmă până mai tarziu. Au tras din greu toată săptămâna la serviciu, astfel că acum se bucură de odihnă.

Capricorn

Capricornii primesc veşti rele de la rudele din străinătate. Aceştia sunt sănătoşi, dar nu prea mai au bani. Nu aveţi cum să îi ajutaţi. Îi sfătuiţi să meargă la ambasadă să ceară ajutorul. Toate se vor rezolva până la urmă.

Vărsător

Astăzi câştigaţi o sumă de bani. Nu sunt nemunciţi. Se poate să fie o sumă pentru care aţi depus o muncă şi pentru care credeaţi că nu o să mai fiţi remunerat. Banii pică numai bine, întrucît aveaţi de gând să faceţi nişte cumpărături mai consistente.

Peşti

Peştii îşi fac de lucru pe lângă casă în acest weekend. Sapă grădina, dau cu var, lucururi ce se fac de obicei primăvară. Munca vă prinde bine, vă fac să mai uitaţi pentru puţin timp de nebunia prin care trecem.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×