Horoscop zilnic: vineri, 28 decembrie 2018.Se anunță surprize în dragoste

Alexandra Chivu   
în Horoscop
27/12/2018, 15:11
Horoscop zilnic: vineri, 28 decembrie 2018.Se anunță surprize în dragoste
Conform horoscopului zilnic, ziua de vineri, 28 decembrie 2018, se anunță surprize în dragoste

Conform horoscopului zilnic, ziua de vineri, 28 decembrie 2018, se anunță surprize în dragoste. De altfel, nici în afaceri lucrurile nu stau prea rău. În general, este o zi liniștită pentru majoritatea zodiile, cu oportunități și beneficii în dragoste. Totodată, ar fi o ocazie potrivită pentru a merge la cumpărături. În această perioadă sunt reduceri, lucru care oferă șansa de a-ți cumpăra și mai multe lucruri la prețuri accesibile.

Cât despre previziunile pentru noul an, ele anunță lucruri minunate pentru toate zodiile, în măsura în care vor acționa, căci nimic nu pică din cer. Astfel, dacă acestea vor depune efort pentru a-și îndeplini scopurile, vor putea vedea și roadele muncii lor.

Așa arată horoscopul de azi, 28 decembrie 2018

Berbec

Previziunile astrologilor pentru nativii zodiei Berbec anunță o vacanță. Aceștia trebuie să nu exagereze însă la cumpărături.

Taur

Nativii zodiei Taur se vor simți copleșiți, iar totul din cauza unui proiect pe care sunt nevoieți să îl ducă la capăt până la finalul anului.

Gemeni

Se anunță o întrevedere cu o persoană din trecut. Supriza vine chiar înainte de Anul Nou.

Rac

Previziunile pentru nativii zodiei Rac anunță un an fabulos pentru aceștia. Este posibil să aducă pe lume un copil ori doar să boteze un prunc.

Leu

Nativii zodiei Leu atrag vineri, 28 decembrie 2018, toate privirile asupra lor. De altfel, vin spre aceștia și complimente pe bandă rulantă, care îi flatează.

Fecioară

Horoscop zilnic: vineri, 28 decembrie 2018.Se anunță surprize în dragoste
În general, este o zi liniștită pentru majoritatea zodiile

Nativii zodiei Fecioară își fac ordine în viață înainte de venirea noului an. Iar, dacă aceștia au parteneri, e recomandat să petreceți mai mult timp alături de el.

Balanță

Previziunile astrologilor pentru nativii zodiei Balanță arată că vineri, 28 decembrie 2018, sunteți în căutarea unro lucruri care să vă aducă fericirea.

Scorpion

Scorpionii, vineri, 28 decembrie 2018, vor fi foarte optimiști și își plănuiesc atent viitorul. Cât dedspre cum o să fie anul pentru aceștia, se pare că vor avea de decis multe.

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător se duc la cumpărături și uite să mai plece. Este recomandat să achiziționați doar cât vă trebuie, căci după puteți intra în panică, banii ducându-se pe apa sâmbetei.

Capricorn

Capricornii vineri, 28 decembrie 2019, trebuie să fie mai sinceri decât în mod normal. Apare în viața lor o situație unde sinceritatea va ajuta mult.

Vărsător

Vineri, 28 decembrie 2018, Vărsătorii își fac planuri de distracție. Însă după perioada în care gândul dumneavoastră era departe, la ceva ce vă întristează, acum chiar sunt câteva zile frumoase pentru ei.

Pești

Nativii zodiei Pești primesc niște sfaturi pe care le și iau în considerare. Poate comportamentul vostru are nevoie de mici modificări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×