22 de cadouri inedite de Moș Crăciun pe care copiii tăi le vor adora instant

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2018, 20:40
22 de cadouri inedite de Moș Crăciun pe care copiii tăi le vor adora instant
Este perioada cadourilor, iar Moșul trebuie să vină la fiecare copil cu un dar care să-i fie și pe plac

Este perioada cadourilor, iar Moșul trebuie să vină la fiecare copil cu un dar care să-i fie și pe plac. Iar, cu toate că darul va ajunge la copilul tău, om pe care îl cunoști cel mai bine, tot e dificil să alegi ce îi vei lua. Astfel, iată o lisă de 22 de cadouri inedite pe care copiii tăi să le găsească sub brad, în ziua cea mare.

22 de cadouri inedite de Moș Crăciun

1. Încărcător de urgență pentru telefonul mobil

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

E drept că se potrivește pentru copiii ceva mai mari, însă este un cadou util și accesibil în ceea ce privește prețul. Tot timpul se descarcă telefonul, fiind una dintre problemele tuturor, astfel că o baterie externă este numai bună.

2. Căști pufoase pentru iarnă

Cadoul acesta merge pentru cel mai mic din casă la cel mai mare. Întotdeauna iarna parcă ia pe nepregătite părinții, toți îngrijorându-se pentru sănătatea copiilor lor, iar căștile de iarnă vor ajuta enorm pentru ca micuții să nu se îmbolnăvească.

3. Puzzle cu 500 de piese

Pentru cei care au răbdare, puzzle este un cadou minunat. Ba chiar acesta poate aduna întreaga familie în jurul unei mese ori la gura sobei.22 de cadouri inedite de Moș Crăciun pe care copiii tăi le vor adora instant

4. Lampă pentru citit

Un cadou nu neapărat inedit, însă util pe timp de seară este lampa pentru citit cu LED alb. De altfel, aceasta reprezintă un cadou modern și special, care poate fi pe placul tuturor.

5. Glob pământesc/Atlas

Un cadou ce nu ar trebui să lipsească din camera niciunui copil, precum și un atlas geografi, acesta fiind la vârsta la care descoperă.

6. Echipament sportiv

7. Kit de decorarea camerei

8. Jurnal

9. Microscop

10. Muzică

11. Puzzle educativ

12. Binoclu

13. O petrecere în pijamale

14. Un instrument muzical

15. Tablă

16. O excursie de familie

17. Set cu mănuși și căciulă special

18. Lego

19. Pernă specială

20. Joc Barbie

21. Pătură cu mâneci

22. Joc de șah din sticlă

Închide ×