Horoscop zilnic: vineri, 27 decembrie 2019. Racul se simte neglijat și singur

Alexa Serdan   
în Horoscop
26/12/2019, 15:57
Horoscop zilnic: vineri, 27 decembrie 2019. Racul se simte neglijat și singur
Horoscop zilnic pentru vineri, 27 decembrie, pentru toate cele 12 zodii. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care vor avea parte cele 12 zodii vineri, 27 decembrie. Citește în rândurile de mai jos horoscopul zilnic pentru fiecare zodie în parte și vezi prin ce stări treci sau de ce trebuie să te ferești.

Horoscop zilnic: vineri, 27 decembrie 2019, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Indispoziția te determină să iei o pauză binemeritată. Și pentru că este o zi de odihnă analizează-ți viața și trage concluziile pentru finalul acestui an. Fă o listă cu ideile pe care vrei să le implementezi anul viiitor.

Taur

Sărbătorile aproape au trecut, nu este cazul să mai faci mari cheltuieli. Strânge la pușculiță ceva bănuți pentru o scurtă vacanță la începutul anului următor. Cel mai bine este să începi noul an cu forțe proaspete.

Gemeni

Nu te simți în largul tău și vrei să stai deoparte. Nu este nimic rău în asta, mai târziu discuțiile vor decurge de la sine. Nu este o zi pentru ieșiri în oraș, ci mai degrabă de stat acasă și urmărit ultimele episoade din serialul preferat.

Rac

În ultima perioadă ai fost foarte ocupat și ți-ai neglijat prietenii și familia. Acum ai timp, dar s-a întors roata. Te simți neglijat și nu-ți place această senzație, dar nu ai ce să faci. Lasă timpul să treacă și lucrurile se vor rezolva treptat.

Leu

Nu ieși din rutina zilnică pentru că s-ar putea să întâmpini situații din care nu știi să ieși. Spre seară astrele îți recomandă să stai acasă și să faci bilanțul acestui an. Vezi care sunt plusurile și minusurile din viața ta.

Fecioară

Simți nevoia să faci mici schimbări în viața de zi cu zi. Este momentul ideal să pornești un proiect nou și să te implici mai mult în treburile casnice. Amână lucrurile importante pentru o altă zi când ai mintea limpede.

Balanță

Ai multe probleme de rezolvat, dar îți lipsește energia. Este posibil să ai parte de câteva cheltuieli neprevăzute, dar nu vor lăsa o gaură majoră în buget. Acordă mai multă atenție relațiilor de familie și prietenilor.

Scorpion

Relația cu partenerul de viață cam scârțâie. Stați de vorbă la un pahar de vin și lămuriți neînțelegerile din ultima perioadă. Dragostea va reveni pe făgașul normal dacă reușiți să lăsați de la voi, să faceți mici compromisuri.

Săgetător

Astăzi nu lua nicio decizie pripită. Mai bine consultă-te cu prietenii înainte de a da un răspuns final. Concentrarea și atenția sunt reduse și s-ar putea să faci câteva greșeli. Nu te gândi la lucrurile grave, ci la cele care se mai pot repara.

Capricorn

Ești un judecător foarte aspru cu cei din jur și asta nu te face tocmai un prieten bun. S-ar putea să fii îndepărtat din cercul de prieteni și să observi abia prea târziu. Încearcă să le dai mai multe șanse celor din jur.

Vărsător

Astrele sunt de partea ta și ți-au rezervat numai lucruri frumoase. Lasă trecutul în urmă și fă o listă cu priorități și organizează-te. Nu-ți încărca timpul cu sarcini inutile, mai bine să faci mai puține, dar să fie de nota zece.

Pești

Simți nevoia să te descarci. Alege persoana potrivită pentru a-i spune ce ai pe suflet. S-ar putea să găsești înțelegere la cine te aștepți mai puțin. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii pe termen lung care te-ar putea afecta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×