Horoscop decembrie 2019. Trei zodii termină anul în forţă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/11/2019, 11:50
Horoscop decembrie 2019. Trei zodii termină anul în forţă
Trei zodii vor avea parte de un sfârșit de an ca în povești. Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Luna decembrie se apropie cu pași repezi și știm că sunteți tare curioși să aflați ce surprize v-au pregătit astrele în următoarea perioadă, așa că vă vom dezvălui în rândurile următoare cele trei zodii care termină anul în forță. Debutul iernii calendaristice aduce numeroase provocări pentru toate cele 12 semne zodiacale, mai ales când vine vorba despre viața sentimentală, însă există și nativi care vor reuși să lase în urmă aceste greutăți și vor avea parte de sărbători fericite în compania familiei și prietenilor.

Gemenii și Fecioarele scapă de griji în luna decembrie

Dacă ești născut în zodia Gemeni, te poți bucura ca un copil, pentru că ai toate motivele să faci acest lucru. Te așteaptă o iarnă ca în povești, atât din punct de vedere profesional, cât și în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Locul de muncă îți aduce satisfacții uriașe tocmai atunci când ai cea mai mare nevoie și astfel poți să-ți duci la îndeplinire toate planurile de dinaintea Crăciunului.

Nici Fecioarele nu o duc tocmai rău în următoarea perioadă, așa că trebuie să te aștepți la vești cât se poate de bune, în cazul în care te numeri printre nativii acestui semn zodiacal. Luna decembrie aduce liniște și armonie în viața de cuplu, iar dacă nu ai întâlnit încă sufletul pereche, nu te îngrijora. Nu vei petrece sărbătorile de unul singur, pentru că destinul are grijă să-ți scoată în cale persoana potrivită.

Berbecii au parte de certuri înaintea sărbătorilor

Nu la fel de bine o duc, însă, Berbecii, care au tendința să devină irascibili, mai ales în ultima parte a lunii, așa că riscă să petreacă sărbătorile de iarnă într-o atmosferă pe care nu și-ar fi dorit-o. Dacă despre tine este vorba, te sfătuim să ai mare grijă cum gestionezi relația cu persoanele dragi din viața ta. Orice nemulțumiri ai avea, mai pot aștepta câteva zile.

Totodată, tensiunile din relația cu persoana iubită pot culmina în următoarea perioadă cu o despărțire definitivă. Încearcă să eviți acest deznodământ, iar dacă totuși se întâmplă, nu face  o mare tragedie, pentru că soarele va răsări în foarte scurt timp și pe strada ta.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×