Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018. O nouă poveste de dragoste este la orizont, iar banii trebuie reinvestiţi

Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
23/08/2018, 18:43
Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018. O nouă poveste de dragoste este la orizont, iar banii trebuie reinvestiţi
Vezi ce ți-au pregătit astrele în cadrul horoscopului zilnic vineri 24 august 2018

Potrivit horoscopului zilnic pentru vineri 24 august 2018, se prevede o zi plină de evenimente pentru toate zodiile. Din punct de vedere profesional, zodiile o duc bine. Cu toate acestea, se petrec unele schimbări. Berbecii trăiesc intens tot ce li se întâmpla, iar Taurii sunt sceptici.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Berbec

Berbecii trăiesc totul la intensitate maximă. Se bucură de tot ce le oferă viaţa. Uneori pot rămâne pe ganduri legat de cât de repede se întâmplă lucrurile în viaţa lor, dar ei ştiu că vor face faţă cu brio. În a doua parte a zilei, vor avea parte de ceva relaxare şi linişte, ceea ce le va prinde bine. Veţi avea întâlniri cu câţiva prieteni vechi. Veţti depâna amintiri cu multă plăcere.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Taur

Taurii sunt confuzi! Nu ştiu cum să dea de înţeles partenerului de viaţă că au greşit cu ceva. Nu vor să comunice, dar nici nu vor să rănească. Se pare că toate aceste confuzii duc la o discuţie cu jumătatea lor. În a doua parte a zilei, toate sentimentele negative dispar, pentru că amândoi vreţi împăcare.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Gemeni

Sunteţi iritaţi, ceva nu vă iese bine şi agitaţi totul în jurul vostru. Este recomandat să vă mai calmaţi, să luaţi totul uşor, cu răbdare. În a doua parte a zilei, apar câteva probleme în familie pe care nimeni nu are tragere să le rezolve, iar numai tu poţi face asta. Incearcă să îţi foloseşti energia într-un mod constructiv, aşa că lasă energia negativă deoparte.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Rac

Astăzi, racii sunt nostalgici. Visează la ceva mai mult, se gândesc la trecut, totul este un vis pentru ei. Recomandat este să mai stea doar puţin în această stare, iar apoi să revină cu picioarele la pământ. Cu toate visurile lor, este posibil să se şi treyească singuri din această stare. Se pare că şi-au amintit de ceva neplăcut, care le dă şi acum fiori.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Leu

Nativii zodiei Leu îşi petrec astăyi mare parte din timp la locul de muncă. În a doua parte a zilei, vei reuşi să te relaxezi alături de cei dragi şi posibil să pleci într-o mică excursie. Ar trebui să îşi invite şi prietenii, deoarece simt nevoia de mai multă distracţie. Se pare că prietenii leilor vor accepta imediat invitaţia acestora, pentru că leii are puţini prieteni, dar buni.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Fecioară

Fecioarele visează şi ele mult. Din afara cercului de prieteni, aceştia sunt sfâtuiţi să nu mai facă asta şi să nu bage în seamă ceea ce spune lumea despre ei. Se pare că apar nişte zvonuri în jurul lor, care le displac total şi îi şi macină pe nativii zodiei Fecioară. Recomandat pentru ziua de astăzi este să te duci într-o mică excursie ori pur şi simplu să-ţi vezi de drum până când o să se termine perioada aceasta.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Balanţă

Balanţele pun accent pe tot ce e corect astăzi. Vor purta un dialog mult aşteptat cu cineva, în urma căruia veţi lua o decizie importantă. Rudele se pare că vor fi de partea ta şi te vor susţine mult în tot ceea ce ai de gând. Recomandat este să ai grijă şi la finanţele tale, pentru că îţi vor trebui pentru decizia pe care o vei lua.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Scorpion

Lucrurile merg din ce în ce mai bine în ziua aceasta. Chiar dacă va începe dis de dimineaţă şi va fi una foarte încărcată, vei fi fericit şi mulţumit pentru ceea ce reuşeşti să faci. Oamenii din jurul tău îţi dau credit pentru tot ce realizezi. Este recomandată o uşoară pauză, după ce au depus atâta efort. Totuşi veţi face faţă tuturor provocărilor care intervin în viaţa voastră.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Săgetător

Săgetătorii nu au motive să se îngrijoreze astăzi. Vă veţi concentra pe muncă, dar e bine, pentru că rezultatele nu vor conteni să apară. Oamenii din jurul tău vă vor aprecia pentru tot ce însemnaţi. În a dpua parte a zilei este posibil să vă adunaţi toată familia la masă, pentru a-i vedea pe toţi împreună, ca în vremurile trecute.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Capricorn

Ziua nativilor care sunt sub zodia Capricorn va începe de dimineaţă, cu multă muncă. Din punct de vedere profesional, staţi foarte bine. O să reuşiţi să duceţi la capăt nişte proiecte la care aţi lucrat foarte mult, de aceea, în a doua parte a zilei, te vei bucura de cele întâmplate. Posibil să ieşi la o masă cu cei dragi ori chiar doar cu partenerul tău de viaţă.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Vărsător

Vărsătorii astăzi sunt ravisanţi, pozitivi şi romantici. Partenerul lor de viaţă îi va surprinde într-un mod extraordinar de plăcut. Este recomandat să pregăteşti şi tu ceva în schimb, poate mai spre seară. Ziua va fi una minunată, plină de iubire, respect şi multă toleranţă.

Horoscop zilnic vineri, 24 august 2018 pentru zodia Peşti

Peştii trebuie să-şi facă timp pentru partenerul de viaţă. Se pare că acesta are nemulţumiri în acest sens, iar cheia pare să stea la tine. Sunteţi capricioşi şi un pic orgolioşi. Este recomandat să luaţi o pauză, pe care să o petreceti la un film, la o cină cu partenerul de viaţă. Încearcaţi să aprindeţi flacăra iubiii dintre voi pentru că se poate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×