Horoscop zilnic: vineri, 20 martie 2020. Fecioara nu duce lipsă de creativitate și idei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/03/2020, 12:33
Horoscop zilnic: vineri, 20 martie 2020. Fecioara nu duce lipsă de creativitate și idei
Acesta este horoscopul zilnic pentru vineri, 20 martie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele rezervate celor 12 semne zodiacale pentru ziua de vineri, 20 martie. Citește în rândurile de mai jos care sunt zodiile care se îndrăgostesc, cine are de trecut peste anumite provocări, dar și ce nativ are noroc la bani.

Horoscop zilnic pentru vineri, 20 martie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Lasă-te ghidat de astre și iubește din nou. Nu mai aștepta să fii lovit de săgeata lui Cupidon, ia atitudine și întâlnește persoane noi. Una cu siguranță îți va pica cu tronc.

Taur

Pregătește-te sufletește pentru că ai de rezolvat o sumedenie de sarcini pe care le-ai amânat în ultima vreme. Ai nevoie de nervi de oțel pentru situația care urmează.

Gemeni

Azi ești spiritual și îți îndrepți sufletul și mintea spre activități care necesită meditație. Nu este exclus să te înscrii la un curs de yoga. Fii prietenos cu cei din jurul tău!

Rac

Te-ai pus pe locul doi și oferi celor dragi ce ai mai bun: timp și atenție. Ești persoana care știe că spună o vorbă bună atunci când trebuie și reușești să-i calmezi pe cei din jur la nevoie.

Leu

Perioada asta astrele te îndeamnă să fii mai chibzuit și să nu cheltui aiurea pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Fii temperat și păstrează ceva economii pentru zile negre.

Fecioară

Ai ocazia ideală să faci toate lucrurile pe care le dorești. Pune-ți la bătaie imaginația și creativitatea și scoate la suprafață toate ideile care ți-au încolțit în minte.

Balanță

Carisma și zâmbetul larg de care dai dovadă te vor ajuta să cucerești persoana după care ți s-au aprins călcâiele la locul de muncă. Cucerește-o înainte să ți-o ia altul înainte.

Scorpion

Te-ai născut să fii lider și nu accepți nici în ruptul capului să urmezi sfaturilor altora. S-ar putea să regreți că nu ai aplicat puțin urechea la vorbele unui prieten de încredere.

Săgetător

Simți că ești depășit de situație și nu știi cum să ieși la liman. Nu ezita să ceri ajutorul celor din jur care nu vor ezita și vor fi mereu lângă tine la nevoie.

Capricorn

Ziua asta este despre tine și tot timpul îl dedici activităților preferate. Citește, pictează, ascultă muzică dacă asta te face o persoană fericită. Fii tu însuți, ieși din carapace!

Vărsător

Nostalgia a pus stăpânire pe sufletul tău și ții neapărat să depeni amintiri din trecut cu persoanele dragi. Este o zi perfectă de petrecut în curte, la un picnic.

Pești

Ai acumulat suficiente informații în domeniul ales, iar acum te gândești să schimbi macazul. Nu te deranjează să o iei de la zero, pentru tine asta este o nouă provocare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×