Horoscop weekend, 20-22 martie 2020. Zile negre pentru o anumită zodie. Trece prin cele mai grele clipe

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
19/03/2020, 10:16
Horoscop weekend, 20-22 martie 2020. Zile negre pentru o anumită zodie. Trece prin cele mai grele clipe
Horoscop zilnic: luni, 23 martie

STIRIMONDENE. FANATIK vă aduce horoscopul pentru weekendul 20-22 martie 2020. Nativii vor putea afla de la astrologi ce trebuie şi cum să facă pentru a evita lucrurile neplăcute ce s-ar putea sp apară în viaţa lor. Astfel, urmează zile negre pentru o anumită zodie. Aceasta va trece prin cele mai grele clipe.

Acesta este horoscopul pentru weekendul 20-22 martie 2020

Berbec

Primiţi o veste bună de la muncă. Se punea problema să fiţi dat afară. Şefii instituţiei unde lucraţi au realizat că sunteţi un om valoros pentru echipă, astfel încât au decis să vă menţină în continuare pe post.

Taur

Taurii se confruntă cu cea mai proastă veste din ultimii ani. Rudele din străinătate vă informează că nu mai pot veni acasă de Paşte. Lucrul vă nemulţumeşte profund, dar realizaţi că este mai bine aşa. În contextul epidemiei de coronavirus este mai bine ca aceştia să rămână în siguranţă acolo unde se află.

Gemeni

Gemenii sunt profund nemulţumiţi în această perioadă. Casele de pariuri s-au închis în perioada de epidemie de coronavirus. Biletele la loto era singura lor bucurie din această perioadă. Acum sunt nevoiţi să redescopere jocurile online. Este mai bine aşa, nu există risc de îmbolnăvire.

Rac

Racii vor avea parte de câteva zile frumoase petrecute în familie, mai ales că weekendul este prelungit din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, veţi avea discuţii frumoase, vă veţi bucura de copii şi veţi fi copleşit de toată dragostea şi atenţia partenerului de viaţă.

Leu

Leii vor avea parte de o escapadă amoroasă în acest weekend. Nu mai pot sta în casă, astfel că ies într-o plimbare fulger în parc. Vizita este suficientă cât să se îndrăgostească pe loc de viitorul partener.

Fecioară

Astrologii prevăd pentr fecioare un weekend plin de incertitudinii. Aceştia vor fi dezamăgiţi de partener, de prieteni, precum şi de cologii de la muncă. aveţi timp de reflecţie pentru a vedea dacă nu cumva vina este a dumneavoastră în toate aceste nenţelegeri.

Balanţă

Balanţele au un drum de făcut în acest weekend. Poate fi un drum la părinţi. Oricum este un drum ce nu suferă amânare. Astrologii spun că drumeţia pică numai bine pentru că oricum eraţi foarte stresat. Nu vă opriţi pe drum, mergeţi direct la destinaţie.

Scorpion

Scorpionii se plictisesc în casă. Se cunoaşte că nativul acestei zodii este un om de acţiune care nu poate sta pra mult într-un loc. Astfel, vă faceţi de câte o ieşire mică în fiecare zi. Ba ieşiţi după o sticlă de suc, ba la pâine. Cumpăraţi orice numai să mai ieşiţi din casă.

Săgetător

Săgetătorii sunt nevoiţi să amâne totul din cauza epidemiei de coronavirus. Aveau câteva proiecte pe care le-au oprit, astfel că pentru aceşti nativi urmează o perioadă de odihnă.

Capricorn

Capricornii sunt ruinaţi. Afacerea pe care o aveau a fost dusă la faliment de epidemia de coronavirus. Aceştia au fost obligaţi să tragă obloanele. Nu se ştie dacă băncile le vor suspenda creditele pe care le au. Oricum, după epidemia de coronavirus urmează o puternică criză financiară pentru nativii acestui semn zodiacal.

Vărsător

Vărsătorii nu au probleme cauzate de epidemia de coronavirus. Aceştia oricum stăteau mai mult în casă. Erau şi sunt şi acum deranjaţi că din când în când trebuie să iasă din casă pentru mici aprovizionări. Calcuatorul pentru ei este cea mai bună metodă pentru socializare.

Peşti

Nativii din Peşti au multe belele pe cap în aceste zile. La locul de muncă este o agitaţie cum n-au mai întâlnit, astfel că sunt obligaţi să lucreze şi în weekend. Astrologii spun să aveţi nevoie de odihnă, astfel veţi începe să nu vă mai îndepliniţi sarcinile de muncă aşa cum trebuie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×