Horoscop zilnic: joi, 19 martie 2020. Fecioara simte că nu se poate încrede în nimeni

Alexa Serdan   
în Horoscop
18/03/2020, 15:10
Horoscop zilnic: joi, 19 martie 2020. Fecioara simte că nu se poate încrede în nimeni
Horoscop zilnic pentru data de 19 martie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com

Astrologii spun că horoscopul zilei de joi, 19 martie 2020, aduce vești bune pentru persoanele care sunt în căutarea jumătății. Unii nativi se vor confrunta cu sentimente contradictorii în viața personală, dar și cu ceva probleme minore de sănătate.

Horoscop zilnic pentru ziua de 19 martie 2020 pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Ia-ți inima în dinți și mărturisește persoanei pe care ai pus ochii care sunt sentimentele pe care le porți în suflet. Nu te sfii pentru că așa începe fiecare poveste de dragoste.

Taur

Respectă promisiunile pe care le faci, altfel vei cădea în ochii celorlalți. Dă dovadă de respect și corectitudine față de oameni și vei avea numai de câștigat.

Gemeni

Ești pe punctul de a face un pas greșit. Consultă-te cu prietenii înainte de a lua o decizie care te-ar putea costa viața. Nu strică niciodată să asculți mai multe păreri.

Rac

Te afli într-o situație complicată, dar cu perseverență vei reuși să ieși la liman, singur. Uneori nu ai nevoie de ceilalți, tot ce trebuie să faci este să ai credință.

Leu

Nu te îndepărta de a țelul pe care îl ai în minte. Mergi mai departe pe drumul tău și astrele te vor sfătui în privința pașilor pe care îi ai de urmat.

Fecioară

Te-ai izolat complet și nu mai ai încredere în nimeni. Ești singur împotriva tuturor, dar pari că nici nu observi acest lucru. Deschide bine ochii!

Balanță

Renunță la aroganță și fii sincer cu tine. Oamenii îți pot arăta cine ești, dar totul depinde de tine. Dacă ești cu nasul pe sus nu vei vedea niciodată cum ești cu adevărat.

Scorpion

Scapă de bagajul emoțional care te-a urmărit în ultimii ani. Nu mai privi în urma ta la orice pas și încearcă să te gândești mai mult la ziua de mâine, nu la cea de ieri.

Săgetător

Ești epuizat și nu mai poți face absolut nimic. Tot ce trebuie să faci este de te odihnești și să-ți încarci bateriile pentru că se anunță o perioadă încărcată.

Capricorn

Nu reușești să duci niciun proiect la capăt pentru că nu ai răbdare. Ești mereu contratimp și asta își spune cuvântul asupra sănătății tale fizice și psihice.

Vărsător

Astrele te sfătuiesc să nu te arunci cu capul înainte azi și să nu iei decizii importante. Lasă pentru o altă zi investițiile și planurile de viitor când vei avea mai multe liniște.

Pești

Ești tot mai îngrijorat de starea ta de sănătate, dar nu iei nicio măsură în acestă privință. Cu cât stai mai mult acasă, cu atât se agravează situația ta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×