Horoscop zilnic: miercuri, 18 martie 2020. O zodie se îndrăgosteşte, iar o alta câştigă o sumă importantă de bani

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
17/03/2020, 13:31
Horoscop zilnic: miercuri, 18 martie 2020. O zodie se îndrăgosteşte, iar o alta câştigă o sumă importantă de bani
Horoscopul zilnic: miercuri, 18 martie 2020. Sursa foto: profimediaimages.ro

STIRIMONDENE. FANATIK vă aduce horoscopul zilnic de miercuri, 18 martie. Astfel, nativii vor afla din timp de la specialiştii astrologi ce şi cum să facă pentru a evita lucrurile neplăcute din viaţa lor. Potrivit astrologilor fecioarele se îndrăgostesc, iar pentru vărsători se întrevede o sumă de bani substanţială.

Acesta este horoscopul zilnic pentru miercuri, 18 martie 2020

Berbec

Berbecii sunt panicaţi în această perioadă. Au toate motivele să fie, dar astrologii spun că veţi trece cu bine peste această prioadă de grele încercări. Petreceţi zile frumoase alături de familie.

Taur

Priviţi situaţia actuală cu mult optimism. Vă supuneţi regulilor, petreceţi cât mai mult timp în casă. Sunteţi convins că este ceva efemer, lucru care vă face să treceţi mai uşor peste această perioadă.

Gemeni

Ieşiţi la cumpărăpturi pentru a face provizii. Chiar nu mai aveţi nimic prin cămară. Ar trebui să fiţi cumpătaţi cu cheltuitul banilor, cumpăraţi doar strictul necesar. La alte cumpărături nici nu vă mai gândiţi în această perioadă.

Rac

Nu aveţi cum să staţi în casă astăzi. Nişte probleme urgente vă scot afară din locuinţă. Trebuie să vă întâlniţi cu nişte persoane cu care să puneţi la punct planul de bătaie al firmei pentru viitorul apropiat, în contextul epidemiei de coronavirus.

Leu

O rudă apropiată vă vizitează astăzi. Petreceţi timpul cu discuţii frumoase despre copilărie, dar şi dezbateri pro şi contra asupra situaţiei în care se află România. Seara o terminaţi cu o fumoasă cină în familie.

Fecioară

Astăzi fecioarele se îndrăgostesc. După mult timp, apare persoana care le este menită să le facă viaţa frumoasă. Seara, din păcate, o petreceţi în casă, cu o cină romantică. Noroc că aţi făcut cumpărături.

Balanţă

Se anunţă o nouă idilă în această primăvară. Este posibil să fie un coleg de muncă. Astrologii vă sfătuiesc să-i daţi o şansă, întrucât se prea poate să fie jumătatea pe care o aşteptaţi de multă vreme.

Scorpion

O veste îmbucurătoare vă schimbă dispoziţia în această perioadă. Este vorba despre un răspuns pe care îl aşteptaţi de mult timp. Are legătură cu o sumă de bani, poate chiar cu o moştenire. Astrologii vă asigură că totul va fi bine.

Săgetător

Deşi nu au trecut decât câteva zile de când sunteţi la izolare, vă este deja dor de un film la cinematograf. Acest lucru încă nu este posibil. Va trebui, împreună cu partenerul, să vă mulţumiţi cu un film vazut în faţa televizorului.

Capricorn

Nu mai rezistaţi. Trebuie să ieşiţi un pic pe afară, mai ales că vedeţi ziua cu soare de afară. Dacă chiar nu mai rezistaţi, cel mai bine ar fi să mergeţi un sfert de oră într-un parc. Evitaţi aglomeraţia, mergeţi într-un parc mai liber.

Vărsător

Un câştig nesperat vă intră în casă. Este vorba de un bilet la loto. Este o veste super-bună, în contextul în care ultimii banii i-aţi cheltuit cu aprovizionarea de coronavirus. Astrtologii vă sfătuiesc să mai jucaţi, pentru că se mai întrevăd oarce câştiguri în următoarea perioadă.

Peşti

Treceţi printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere psihic. Şefii au aşteptări mari de la dumneavoastră, iar acasă treburile parcă nu se mai termină. Epidemia de croronavirus v-a prins în plină amenajare a casei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×