Horoscop zilnic: luni, 16 martie 2020. Berbecii ar face orice pentru prieteni, chiar dacă unii nu merită să fie ajutați

Bogdan Solomon   
în Horoscop
15/03/2020, 16:33
Horoscop zilnic: luni, 16 martie 2020. Berbecii ar face orice pentru prieteni, chiar dacă unii nu merită să fie ajutați
Horosocopul zilei de luni, 16 martie. Berbecii trebuie să fie atenți la prietenii care încearcă să-i trădeze. Sursa foto: dreamgeek.ro

O nouă săptămână stă să înceapă și știm că ești curios să afli ce surprize ți-au pregătit astrele, mai ales că ai planuri mari în această perioadă. Nu-ți face nicio grijă, pentru că ziua de luni aduce vești cât se poate de bune și tocmai în privința aspectelor care aveau nevoie de un restart. Fie că vorbim despre noi oportunități la locul de muncă, sau poate chiar o iubire care ți se va strecura în suflet când nu te aștepți, un lucru e cert: ai toate motivele să fii bucuros și optimist, pentru că soarele răsare din nou pe strada ta.

Horoscopul zilei de luni, 16 martie. Berbecul vrea să ajute un prieten, dar acesta îi trădează încrederea

Chiar dacă această săptămână este însoțită de nenumărate energii pozitive, pot apărea unele probleme, în special când vine vorba despre relațiile cu persoanele apropiate. În cazul în care te numeri printre nativii din Berbec, trebuie să ai foarte mare grijă la așa-zișii prieteni, pentru că unul dintre ei va încerca să te trădeze. Și nu oricum, ci într-un mod cât se poate de josnic, profitând de bunătatea și generozitatea care te caracterizează.

Berbec

Ești capabil să dai și haina pentru a fi de ajutor unui prieten, dar acesta nu știe să îți aprecieze gestul. Sacrificiile sunt uneori inutile, pentru că te dedici unor oameni care nu știu să valorifice ceea ce ai de oferit. Dăruiești cu dragă inimă, dar celălalt îți pune la îndoială intervenția, caută nod în papură, ba mai mult, după ce profită de ce a primit, începe să vorbească de rău despre gesturile tale. Este un moment bun să începi să faci curățenie printre colaboratori, pentru că vei descoperi cu o mai mare ușurință cine îți merită ajutorul, și cine nu!

Taur

Azi vei avea impresia că bați pasul pe loc și nimic nu înaintează. Dacă nu observi niciun fel de progres, mai bine ia o pauză pe toate planurile. Dacă reușești să te detașezi de orice stres și să folosești acest răgaz ca o mică vacanță de odihnă, vei avea numai de câștigat. Nu te crampona de un hop dacă vezi că nu-l poți trece momentan, ci rupe-te de motivul de enervare și bucură-te că ai parte de această pauză. Astfel îți recapeți forțele pentru un nou început, imediat după ridicarea obstacolelor.

Gemeni

Ai trecut cândva printr-o situație pe care nu ai înțeles-o la vremea respectivă încât credeai că n-a avut niciun rost, dar sensul ei abia acum se arată, semn că nimic nu este întâmplător în viață. Trebuia să se întâmple, trebuia să treci prin acel moment ca acum să culegi roadele acelor evenimente. Chiar dacă efectele pozitive ale unei întâmplări nu sunt imediate, vine o zi când, privind înapoi, îți vei da seama că atunci a pornit totul și dacă n-ar fi fost acele evenimente, nici cele de azi nu ar mai fi avut loc. Privește spre trecut cu recunoștință!

Rac

Sentimentele îți sunt împărtășite cu aceeași intensitate de către partener, ceea ce îți dă încredere în viitor. Este momentul unei schimbări favorabile în cuplu, și nu mai ești nici nesigur, nici timid, însă ai curaj să recunoști deschis ceea ce simți. Planurile comune prind contur și găsești sprijinul necesar din partea părinților sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului. Dacă ai ajuns deja la angajamente, de acum poți fi convins că ai alături exact pe cine trebuie. Luptă în continuare pentru dragoste!

Leu

Nu te îngrijora dacă totul stagnează. Nu toate evoluează în ritm alert și ajung repede acolo unde dorești, ci mai trec și prin zone lipsite de acțiune și dinamism. Consideră-le hopuri obligatorii pe parcursul anumitor proiecte, pentru că nu se întâmplă nimic spectaculos și astfel, poți privi mai atent la ce se petrece. Ai răbdare! Vei depăși acest punct mort și vei reintra în circuit cu forțe proaspete, dar nu te îngrijora din cauza acestor hopuri. Te mai trag un pic de mânecă, atunci când te aprinzi prea tare.

Fecioară

Trebuie să ai multă răbdare până ce proiectul la care îți aduci acum contribuția să ajungă la nivelul sperat. Este o ascensiune lentă, dar solidă, pentru că te bazezi pe fapte concrete, pe date și cifre exacte, cu contribuție foarte importantă la rezultatele finale de care vei fi mândru. Este o construcție lentă, de lungă durata, dar trebuie să ai convingerea că totul înaintează către niște rezultate demne de laudă. Ai încredere deplină în ceea ce te așteaptă la final, deci nu sări peste etape și nici nu pretinde rezultate imediate.

Balanță

Azi te poți trezi în fața unor situații neprevăzute care strică complet un plan făcut în cele mai mici detalii. Dacă va trebui să te întâlnești cu cineva, vei primi în ultima clipă un telefon ce contramandează totul. Dacă va trebui să pleci într-o călătorie, te vei trezi în fața unei surprize ce nu te mai lasă să ajungi la destinație conform planurilor. Nu primești variante de rezervă în schimb, ca atare, pare să fie o zi în care nu îți iese nimic și trebuie să renunți la ceea ce doreai să faci inițial.

Scorpion

Lucrurile frumoase sunt trecătoare, așadar, azi te vei despărți de un loc de care ești legat sentimental, de o persoană importantă pentru sufletul tău sau doar de o stare interioară care a făcut să te simți bine o perioadă de timp. Nimic nu este veșnic, și știi deja asta, dar nu te poți abține să nu suferi după ce vei lăsa în urmă acea senzație de fericire și confort emoțional care te-a marcat. Rămâne un gol în urmă, însă poți să trăiești din amintiri plăcute.

Săgetător

Uneori, din nimic tot iese ceva, așa cum simți astăzi. Deși la început nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul în care mergi, nu îți vine a crede cum încep să apară ideile una câte una, într-un ritm mult mai alert. Este o dovadă bună că, dacă vrei să iei decizii înțelepte, este bine să iei mai întâi o pauză și să-ți golești mintea de alte gânduri. Astfel, vei vedea că din acel întuneric aparent se vor ivi și scânteile. Este momentul debarasării de orice balast și, pe un teren complet gol, este normal să încolțească noi lucruri bune.

Capricorn

Privești cu mult drag la cineva apropiat cum sărbătorește o mare reușită, pentru care a muncit enorm. Poate fi un exemplu demn de laudă, pe care îl poți urma îndeaproape, pentru că, dacă el a reușit, vei putea și tu, dacă folosești rețeta succesului său. Cere-i sfatul, profită de experiența pe care o împărtășește cu drag și altora, fă exact ceea ce spune, pentru că metodele sunt deja verificate. Valorifică din plin experiența altora, pentru că se potrivește de minune și în cazul tău!

Vărsător

Este o zi cam agitată în mediul familial, de parcă ți se perindă prin casă foarte multă lume cu tot felul de probleme. Te implici trup și suflet în tot ceea ce auzi de la cei dragi, de parcă ar fi problemele tale, dar încercarea de a fi de ajutor nu înseamnă decât aglomerarea propriului program. Ceilalți se vor simți ușurați că ai intervenit, că au dat povara pe umerii altcuiva, pe când tu îți dublezi lista de sarcini pentru o zi în care ai fi avut dreptul la relaxare.

Pești

Nici nu ai încheiat bine un capitol, că deja te gândești la altceva și mai interesant, mult mai îndrăzneț decât primul. Așa ești: inovator și creativ, mereu dornic de noutate, și nu poți sta pe loc nici măcar ca să-ți reîncarci bateriile. S-a născut deja un alt scop și nu pierzi vremea: te apuci serios de treabă, entuziasmat ca la orice nou început de drum. Totul evoluează extrem de bine și de repede. Posibil ca noul plan să se nască din cel tocmai încheiat, acela fiind doar startul unei noi direcții care va avea efecte și mai bune decât primele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×