Horoscop zilnic: vineri, 17 ianuarie. Scorpionii au nevoie de liniște

Bogdan Solomon   
în Horoscop
16/01/2020, 13:31
Horoscop zilnic: vineri, 17 ianuarie. Scorpionii au nevoie de liniște
Scorpionii au nevoie de liniște și pace în ziua de vineri. Sursa foto: Facebook

FANATIK îți aduce horoscopul de vineri, 17 ianuarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales că se apropie weekend-ul. Dacă te numeri, însă, printre nativii din Scorpion, trebuie să ai mare grijă, pentru că oboseala acumulată în ultima vreme începe să-și spună cuvântul. Încearcă să te odihnești mai mult și să petreci timp în aer liber, alături de cei dragi.

Ce surprize ți-au pregătit astrele în ziua de vineri, 17 ianuarie

Pentru Gemeni, în schimb, se deschide un nou capitol amoros, așa că ai toate motivele să țopăi de bucurie. Privește cu încredere spre viitor, pentru că persoana care îți va ieși în cale ar putea fi chiar sufletul pereche.

Berbec

Relațiile parteneriale se vor reconfigura, începând cu acest weekend. În dimineața zilei de sâmbătă se va forma astrele îți vor aduce noutăți în planul colaborărilor profesionale, dar și în relația cu partenerul de viață. Unele relații se vor încheia definitiv. Nemulțumirile pot porni de la banii și bunurile administrate în comun cu alții. Bine ar fi ca de acum încolo să te bazezi mai mult pe forțele tale. Îndreaptă-ți gândurile și eforturile spre achitarea datoriilor de orice fel.

Taur

Se conturează o etapă nouă în plan profesional, dar și în privința sănătății. În orele dimineții celei de-a doua zi de weekend, vei trage concluzii importante vizavi de mersul lucrurilor la serviciu. Este posibil să apară un nou loc de muncă, activitatea profesională să se diversifice sau salarizarea să fie alta de acum încolo. Oricum, relația ta cu tot ce ține de regimul muncii este în continuă schimbare, iar acest moment vine să te ajute și mai mult. Spre seară pot interveni chestiuni parteneriale de rezolvat.

Gemeni

În dimineața primei zile de weekend, universul îți pregătește deschiderea unui nou capitol amoros. Relațiile vechi se destramă, se trag concluziile aferente și se trasează noi planuri de cucerire. Desprinde-te de trecut, de oamenii care îți pun bețe în roate și fii mai atent la viața ta sentimentală de acum încolo. Pentru unii nativi poate apărea un copil sau activitățile legate de copiii vor lua amploare. Peste zi, se recomandă odihnă și o îngrijire atentă a sănătății.

Rac

Se conturează o nouă etapă domestică. În dimineața zilei ți se oferă șanse mari de a-ți îndeplini planurile legate de amenajarea casei în care locuiești. Pe de altă parte, este posibil să îți schimbi domiciliul, să achiziționezi obiecte de patrimoniu de care te vei bucura mult timp de acum încolo. Relațiile cu membrii familiei vor intra pe alt făgaș, iar înțelegerea, respectul și deschiderea sufletească vor fi la cote înalte. Partea a doua a acestei zile este potrivită odihnei și relaxării alături de cei dragi.

Leu

Vrei nu vrei, relațiile cu cei apropiați se vor reconfigura, in primele ore ale zilei. Ar fi bine să te debarasezi de persoanele care nu ți se mai potrivesc și să te deschizi din toată inima către altele. O călătorie scurtă îți poate aduce liniște și valori spirituale deosebite. Spre seară, sufletul tău are nevoie de dialoguri cu membrii familiei. Detașează-te de tumultul cotidian și ocupă-te pe îndelete de treburile domestice.

Fecioară

Se conturează venituri suplimentare din munca desfășurată la serviciu. Vei avea șanse bune de a primi cadouri, favoruri sau bani. Fii prudent și evită cheltuielile excesive. Pe de altă parte, sistemul tău de valori morale și spirituale se va reconfigura și vei aborda viața și evenimentele ei cu o altă viziune. În cursul zilei, este nevoie să iei legătura cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Evită să discuți despre planurile tale de viitor și nici nu te implica în problemele celorlalți.

Balanță

Ești vedeta acestei zile de weekend. Ai forță, ești dornic de planuri mărețe și noi, însă există riscul să îți risipești energia în prea multe treburi deodată. Selectează-ți prioritățile și doar trasează noi direcții de acțiune. Lasă acțiunea propriu-zisă pentru zilele următoare. De asemenea, gândurile și eforturile îți vor fi atrase de capitolul financiar. Îți vin bani, însă cum vin așa se duc. Pe de altă parte, ar fi bine să inviți prietenii la o șuetă și să faci cinste cu ceva bun și rafinat.

Scorpion

În această zi ți se recomandă liniște, detașare de toate problemele și multe plimbări în aer liber. Primele ore ale serii îți poate aduce insomnii și viziuni despre mersul evenimentelor în care ești implicat. Concluziile obținute în urma analizei acestor evenimente contravin valorilor tale morale și spirituale în care crezi cu tărie. Este un moment bun de a te detașa de trecut și de a te deschide către nou. Astfel, în următoarele zile te vei simți mai bine și îți vei relua activitățile dorite.

Săgetător

În această zi se pot ivi altercații cu prietenii, în special, pe fond financiar. Ar fi bine să profiți de contextul astral și să te orientezi către alte persoane cu care să legi relații. Pe de altă parte, de acum încolo, și protectorii sau susținătorii tăi vor fi alții. Lasă trecutul să se dizolve și pune bazele unor parteneriate noi, mai benefice pentru tine.

Capricorn

Domeniul profesional va cunoaște modificări. Astfel, astrele te vor impulsiona să te gândești serios, fie la a-ți schimba total profesia, fie a relaționa altfel de acum încolo cu șefii și colegii de serviciu. Fii prudent, pentru că imaginea ta în ochii lumii și poziția ta socială se vor schimba definitiv.

Vărsător

Astăzi sunt momente bune pentru a-ți rafina sufletul și pentru a-ți deschide mentalul către valori spirituale autentice. Universul de va ajuta să îți revizuiești viziunea despre viață. Credința nestrămutată că universul lucrează în favoarea ta și dorința de a progresa în toate planurile vieții, te vor însoți de acum încolo, în chip minunat.

Pești

Gândurile îți zboară spre câștiguri de la și prin alții. Ți se vor deschide culoare noi de câștig prin intermediul partenerului de viață sau al colaboratorilor în cazul unui parteneriat socio-profesional. Pe de altă parte, datorită persoanei iubite sau copiilor se pot ivi cheltuieli neașteptate. Fii prudent și achită la timp facturile sau orice alte datorii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×