Horoscop zilnic: vineri, 10 ianuarie. Leul are probleme serioase

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
09/01/2020, 13:59
Horoscop zilnic: vineri, 10 ianuarie. Leul are probleme serioase
Horoscop 10 ianuarie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce horoscopul zilei de 10 ianuarie. Multe ditre zodii primesc vești bune, altele au șanse reale să își rotunjească veniturile, pe când cei născuți sub semnul zodiacal al Leului sunt puși pe gânduri și aproape letargici, până ce viața îi va obliga să facă față unor noi provocări.

Așa arată horoscopul zilei de 10 ianuarie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii Berbec sunt foarte aproape de o mare reușită! Au renunțat la multe plăceri pentru a-și vedea visul cu ochii, dar acum vor culege roadele. Partenerul de viață îl va aștepta acasăcu o surpriză de proporții!

Taur

Nativii Taur ar vrea să se ascundă undeva astăzi, mai ales după ce își aduc aminte de toate datoriile neplătite. Trebuie însă să rămână prezent în realitate și să facă rost rapid de bani. O rudă s-ar putea să-i sară în ajutor.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor facsenzație astăzi cu spontaneitatea lor. Vor avea replică la orice, fapt care îi va șoca pe prieteni, dar mai ales pe cei care astăzi îi vor cunoaște.

Rac

Racii primesc vești foarte bune. Ori aud despre un job bine plătit sau poate chiar le reușește o afacere la care se gândesc de ceva timp. Important este că nativii vor face un pas înainte!

Leu

Nativii Leu au chef să stea în pat toată ziua și să uite de toate problemele, însă viața îi va solicita la maximum și vor fi nevoiți să se ridice din pat și să facă față unor noi și noi provocări.

Fecioară

Nativii Fecioară au șanse reale să aibă parte de o zi de coșmar la locul de muncă, care să se încheie cu pierderea postului. Încercați insistent să nu vă vărsați nervii acasă, pe familie, singurul loc unde reușiți mereu să vă încărcați bateriile.

Balanţă

Nativii Balanță trebuie să ia unele decizii astăzi, deoarece le-au amânat destul. Trebuie să meargă pe instinct, mai ales dacă trebuie să investească într-o afacere nouă.

Scorpion

Nativii Scorpion vor fi prinși până peste cap la locul de muncă, unde un proiect se încăpățânează să îi pună bețe-n roate. Cu insistența cu care a fost înzestrat de mama natură va reuși să ducă la bun sfârșit orice și-ar propune.

Săgetător

Săgetătorii vor avea, astăzi, o zi nemaipomenită. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi realiza că astrele vă sunt favorabile. Toate lucrurile pe care vi le propuneţi vă vor ieşi din prima, iar acest lucru nu va trece neobservat de prietenii invidioși

Capricorn

Capricornii sunt dezamăgiți de unele persoane aproapiate. Un coleg sau un prieten ar putea face un gest neplăcut, care să aibă consecințe pe termen lung și care să strice relația de prietenie.

Vărsător

Nativii Vărsător pot reîntâlni astăzi o persoană cu care nu s-au văzut de ceva timp, care îi va purta printre amintiri foarte frumoase. Ziua va trece foarte repede, iar această persoană va reveni în viața lor în forță.

Pești

Nativii Pești se gândesc la viitor, astăzi. Își trasează niște linii pe care le vor urma cu sfințenie anul acesta, pentru a-și atinge scopurile pe care și le vor pune ân gând.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×