Horoscop 2020 Gemeni. Schimbările vor fi importante pe toate planurile: bani, dragoste, carieră și sănătate. Previziuni zodiacale complete

Dan Suta   
în Horoscop
09/12/2019, 13:56
Horoscop 2020 Gemeni. Schimbările vor fi importante pe toate planurile: bani, dragoste, carieră și sănătate. Previziuni zodiacale complete
Horoscop 2020 pentru Gemeni. Sursa foto: indianastrology2000.com

Fanatik îți prezintă cel mai exact horoscop pentru anul 2020, iar dacă ești născut în Gemeni trebuie să știi că va fi un an cu suișuri și coborâșuri. Lucrurile vor fi extrem de interesante încă din luna ianuarie.

Horoscop 2020 Gemeni: Un an cu bune, dar și cu greutăți, ca să nu zicem rele

Este un an cu două faze retrograde ale planetei Mercur, una la începutul anului, până în martie, și o a doua fază în vară. Întrucât Mercur este protectorul tău ai putea spune că lucrurile sunt în ordine, doar că de data asta vei fi supus unor examene mai drastice ca niciodată.

Primele două luni ale anului, ianuarie și februarie, vor fi marcate de amorțeala specifică de după sărbători, în care îți vei căuta toate resursele necesare să mergi înainte. De altfel, Mercur retrograd din februarie îți dă atâta energie câtă îți trebuie ca să nu te moleșești de tot.

Previzuni complete: dragoste, bani, sănătate

În perioada martie – iunie, una dintre cele mai favorabile de peste an, vei avea ocazia să pornești proiecte noi, iar unele vor da roade chiar după primele săptămâni. E o perioadă de muncă asiduă.

Din iunie până în noiembrie urmează cu adevărat greul. Deziluziile vor veni una câte una, atât pe plan sentimental cât și pe plan profesional.

Finalul de an va fi ceva mai bun. În mod curios, te prinde luna decembrie de fiecare dată, iar în 2020 vei avea parte de surprize plăcute.

Horoscop 2020 pentru Gemeni – Dragoste. Anul 2020 nu va fi unul strălucitor din punct de vedere amoros. După cum am specificat mai sus, vara nu va mai fi cea pe care să o dedici aventurilor, ba chiar e foarte posibil să treci printr-o despărțire dureroasă, asta dacă ești într-o relație cu cineva acum.

Carieră. Din pcunt de vedere profesional, faci mici schimbări care te vor ajuta psihic. Primăvara este sezonul cel mai potrivit pentru a te băga pe terenuri noi de activitate.

Bani. Cu banii vei sta bine, dar nu așa cum ți-ai dori. Nu vor cădea din cer, dar nici nu vei muri de foame, cum se zice în popor. E un an bun, ba chiar ți se recomandă să mai strângi din când în când cureaua, mai ales vara și toamna când arunci cu bancnotele în stânga și dreapta.

Sănătate. Cu sănătatea stai mai bine decât în 2019. Trebuie doar să fii atent la bolile sezoniere: viroze, răceli ori afecțiuni cauzate de alți viruși comuni. Ar fi indicat să renunți la alimentele prea dulci ori la sucurile cu mulți coloranți, asta ca sfat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×