Horoscop pentru 2020. Mercur retrograd va favoriza mai multe zodii anul viitor

Dan Suta   
în Horoscop
08/12/2019, 18:40
Horoscop pentru 2020. Mercur retrograd va favoriza mai multe zodii anul viitor
Horoscop pentru anul 2020. Sursa foto: yourtarotlife.com

Horoscop pentru 2020: Anul care urmează va fi unul plin de fenomene astrologice care mai de care mai interesante. Primul mare eveniment astrologic va avea loc pe 17 februarie, atunci când Mercur va intra în Vărsător și Pești.

Horoscop pentru anul 2020: Mercur retrograd de două ori

Mercur va sta în aceste zodii până pe 20 martie. În această lună, zodiile de foc, adică Leul, Berbecul și Săgetătorul  își vor putea rezolva anumite probleme care sunt legate de starea lor psihică, poate chiar anumite traume ale copilăriei.

Pe 18 iunie urmează un alt eveniment astrologic important, când aceeași planetă Mercur va fi în fază retrogradă, dar de data asta în zodia Rac. Ei bine, Racii și Scorpionii nu vor fi deloc avantajați. Toate pericolele îi vor paște până pe 12 iulie.

Perioada bună pentru schimbări: 12 iulie – 30 octombrie

Odată cu data de 12 iulie va începe o perioadă bună, efervescentă pentru toți acei nativi cărora Mercur le-a creat necazuri în ultimii ani și asta deoarece planeta nu va mai fi retrogradă până în 2021.

Așadar, anul viitor, având în vedere mișcările planetei Mercur, se poate spune că există 5 mari avantajați: Fecioarele, Taurii, Săgetătorii, Berbecii și Gemenii.

Pentru Balanțe, Scorpioni, Raci, Vărsători, Pești și Capricorni, anul nu va fi unul excepțional și asta pentru că trecutul se va întoarce sub tot felul de ipostaze.

Leii vor avea un an așa și așa. Nu vor apărea surprize neplăcute, dar nici mari succesuri. De departe, zodiile despre care se poate spune că vor da lovitura sunt Fecioarele și Săgetătorii, dintre toți nativii, asta dacă e să facem un clasament.

Cea mai bună perioadă pentru schimbări în 2020, pentru absolut toate zodiile, este cuprinsă între 12 iulie și 30 octombrie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×