Horoscop zilnic: vineri, 17 august. O zodie are suspiciuni

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/09/2018, 21:38
Horoscop zilnic: vineri, 17 august. O zodie are suspiciuni
Horoscop zilnic: vineri, 17 august: se arată suspiciuni

Zodiacul zilnic arată că, odată cu echinocțiul de toamnă, viața nativilor se va lăsa influențată de noi energii aduse de SOARE. Zodia Balanței este în prim-plan, iar Fecioara dispare din atenția astrelor. Patru planete retrograde sunt în vizor: Uranus, Pluto, Neptun și Chiron. Venus se pregătește să intre în retrograd pe 5 octombrie în Scorpion.

Citește și: Adina Alberts vorbeşte despre operaţiile estetice ale Nadiei Comăneci

Citește și: Diana Dumitrescu s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Zodiacul nativilor pentru luni, 17 septembrie 2018

Mișcarea planetelor este importantă. Venus se află deja într-o perioadă de umrbă retrogradă. Este bine să evităm probleme și ghinioane în bani și relații. Trebuie să ținem cont să nu facem aceste lucruri câtă vreme Venus este în această fază.

Berbec

Oferiți respect și loialitate prietenilor vechi. Azi veți relua legătura cu aceștia și vă veți pune la curent cu schimbările din viața lor. Nu trebuie să vă neglijați programul de somn, căutați calitatea odihnei. Învățați din experiențele trecute și nu lăsați ca trecutul să determine succesul său în insuccesul unei sarcini.

Taur

Îmbraci haina unui om matur care dă sfaturi serioase dar doar în fața unei persoane care te ia în glumă. Această atitudine te va enerva la maxim, nu-ți place superficialitatea. Nu poți arăta înțelegere față de cei ușuratici și cu capul în nori.

Gemeni

Suspiciunile te rod! Această latură poate fi și constructivă, pentru că te obligă să cauți mai adâncsemnificația anumitor lucruri. Ascultă vocea interioară care te ghidează spre ceea ce se ascunde în spatele acestor aparențe. Verifică din mai ulte surse ceea ce afli.

Rac

Caută astăzi urgent o cale pentru a-ți putea exprima latura constructivă. Dacă ești un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care îl practici, caută să dezvălui arta ta. Nu te teme nici de păreri, nici de critici, nici de judecăți de valoare: dacă tu ești fericit când faci asta, satisfacția ta contează cel mai mult.

Leu

Azi ești mai leneș, este o zi cam fără spor. De fiecare dată când faci un pas mare, urmează alți doi mici înapoi. Nu faci niciun progres. Asta este o lecție bună să te organizezi mai bine.

Fecioară

Oboseala sau stresul te fac azi să mai pierzi din vedere diverse detalii, deci dai dovadă de neglijență. Nu ignora semnele de oboseală, ele avetizează că dacă nu te oprești la timp ai putea genera o serie întreagă de probleme.

Balanță

Ai nevoie de muncă în echipă, comunicarea permanentă cu tovarășii tăi te va ajuta mult. Pune-ți în joc energiile și cunoștințele pentru acest scop comun, din care în final, are toată lumea de câștigat. Vei fi ajutat în acest scop de cei dragi.

Scorpion

Competiția nu trebuie să te sperie, nici conflictul, nici confruntarea directă. Acesta este drumul spre succes. Știi bine că nu poți obține nimic ușor, e nevoie de efort. Privește piedicile ca pe niște provocări. Cu cât e provocarea mai mare, cu atât mai demn de laudă e succesul.

Săgetător

Simți nevoia să spui altora visele și plăcerile tale. Tu ai multe lucruri interesante de transmis, iar ceilalți au informații care te pot ajuta pe tine, deci discută permanent despre planurile tale cu cei pe care ăi consideri apropiați.

Capricorn

Azi nu este ziua tranzacțiilor. Banii pe care urmează să îi cheltui o să-ți trebuiască mai târziu pentru alte scopuri. Surprizele de natură financiară au o tentă negativă, ca atare calculează fiecare bănuț cu prudență.

Vărsător

Nu tot ce auzi este neapărat adevărat, ca atare…înainte de a pune în practică unele sfaturi, verifică-le! Cea mai demnă sursă de informație e lectură. Nu cumva să mergi pe o pistă falsă! Documentarea din cărți demne de respect e calea spre înțelepciune. a atare, când nu ești sigur de ceva, citește din surse sigure.

Pești

Azi descoperi cine ține cu adevărat la tine. Trebuie să ții cont de părerea unui om intelginet care va apărea în calea ta. Poți să-i ceri și mai multe informații suplimentare, pentru că te poți baza pe ceea ce îți transmite. Și tu ai face la fel dacă ți-ar cere ajutorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×