Horoscop zilnic: vineri, 10 aprilie 2020. Vărsătorii și-au asumat anumite responsabilități și sunt depășiți de situație

Bogdan Solomon   
în Horoscop
09/04/2020, 13:45
Horoscop zilnic: vineri, 10 aprilie 2020. Vărsătorii și-au asumat anumite responsabilități și sunt depășiți de situație
Horoscopul zilei de vineri, 10 aprilie. Sursa foto: revistateo.ro

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de vineri, 10 aprilie, iar provocările se țin lanț din toate punctele de vedere, chiar dacă te afli în izolare. Asta pentru că relația cu persoana iubită este din ce în ce mai tensionată și începi să te gândești la despărțire. Îți recomandăm să analizezi, totuși, situația cu mare atenție înainte de a lua o decizie atât de radicală.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 10 aprilie

Dacă te numeri printre nativii din zodia Vărsător, trebuie să știi că vei învăța o lecție cât se poate de importantă. Ți-ai asumat o serie de responsabilități dificile, din dorința de a le arăta tuturor că ești matur și poți să faci față oricăror situații. Toată lumea știe asta deja, dar există momente în care nu le poți face chiar pe toate.

Încearcă să-ți recunoști limitele și să ceri ajutor, altfel riști să te izbești la nesfârșit de astfel de situații. Ține minte, nu e un capăt de lume dacă nu poți duce la îndeplinire anumite sarcini, trebuie doar să ai puțină răbdare și să înveți de la cei experimentați.

Berbec

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi și mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiți acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, aveți toate motivele să trageți tare pentru a vedea acest vis împlinit. Este pentru binele familiilor voastre, al relației pe care o aveți, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Niciunul nu pretinde eforturi doar de la celălalt.

Taur

Te cam debusolează modul unora ceva mai jucăuș și mai superficial de a trata lucrurile pentru că nu știi foarte bine cum să tratezi impasul de față. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile și piedicile și vor să te influențeze și pe tine să le priviți la fel, ca și cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas! Cu un zâmbet poți trece peste toate!

Gemeni

Fii foarte atent la propunerile acestei zile, deoarece pot deschide o perspectivă nouă și promițătoare. Că e șansa să te asociezi într-o afacere, că e o invitație de a participa la un eveniment deosebit, trebuie să spui „da” imediat, pentru că e un prilej excelent de socializare, de comunicare, de a te pune mai bine în valoare. Partenerii de discuție sunt entuziaști și plini de viață, încât te vei molipsi de la ei, iar bucuria de a încerca ceva nou se va dovedi a fi cheia succesului acestei acțiuni.

Rac

Ziua de azi este de-a dreptul plictisitoare pentru că totul se desfășoară după un șablon care nu are nimic de oferit unei persoane dornice mereu de noutate, așa ca tine. Noroc că ai o imaginație bogată care te ajută să te detașezi de banalul cotidian și să faci planuri mărețe pentru viitor. Concentrat la ceea ce va să vină, fără să te lași copleșit de rutina zilei, totul pare mult mai interesant. Investește mai mult în etapele care urmează decât în cele actuale.

Leu

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înțelegi prea bine, te arăți dispus să-l ierți și să-i acorzi o șansă de împăcare. Dacă și pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacție agresivă, pe care să ți-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău! Fii cel blând și înțelegător și nu-l lăsa să te enerveze și mai tare! Dacă e deștept, va accepta împăcarea!

Fecioară

Dorul te cheamă departe, spre un loc unde ți-ai lăsat inima. Este vorba de o localitate în care ai mai fost cândva și tânjești să ajungi din nou cât mai curând sau de locul în care a plecat persoana iubită, faci tot posibilul să iei legătura cu cei care se află acolo. Simplul contact telefonic este suficient să îți mai domolești dorul și să-ți reîncarci bateriile de emoții pozitive, pentru că uneori ajunge doar să te gândești la acel loc și ești ca nou. Dar dacă ai putea, ai pleca chiar acum acolo!

Balanță

Nu fii atât de critic cu cei din jur, ci privește-i așa cum sunt. Poate nu sunt perfecți, dar în loc să le scoți în evidență defectele, ce-ar fi să vezi că au și calități care merită puse mai mult în valoare. Dacă speri de la oameni mai mult decât pot ei oferi, riști să suferi o decepție, dar nici să-i cobori la extrema cealaltă – cum că nu sunt buni de nimic și merită să-i privești numai de sus – nu e cea mai corectă atitudine. Fii cât se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, și pune-te un pic în pielea lor, să vezi ce-ai simți dacă ai fi tratat așa cum îi tratezi tu?

Scorpion

Începe să se înfiripeze o relație nouă, dar ești abia la primele semne, nu te grăbești spre etapa următoare. Bucură-te de fiecare pas necesar în această evoluție pentru că tot ce înveți acum va contribui la consolidarea relației. Fie că e o relație profesională, una de prietenie sau una de dragoste, trebuie să fii conștient că nimic nu se clădește peste noapte. Este nevoie de timp să vă cunoașteți mai bine, să vă adaptați fiecare la stilul unic al celuilalt, deci clădiți cărămidă cu cărămidă acest edificiu care arată foarte promițător. Sunt mari șanse ca aceasta să dureze o viață!

Săgetător

Ești invitat să te alături unei cauze, deși nu simți că intervenția ta ar duce acolo unde speri. Nu te teme să încerci, consideră-l doar un antrenament, experimentezi ceva înainte de a ajunge la rezultatele visate. Nimeni nu a reușit să inventeze ceva de mare valoare dintr-o singură încercare, ca atare alătură-te acestui proiect fără a aștepta vreo răsplată. E încă o încercare din atâtea altele, dar care va pune o cărămidă în plus la experiența ta de viață. Tocmai pentru că știi că nu ești foarte bine pregătit sau nu ai experiența necesară, lucrează ca voluntar, fără să ceri bani sau alte merite.

Capricorn

Lipsa mijloacelor materiale pentru îndeplinirea unui scop te obligă să reduci ritmul de înaintare pentru că, momentan, nu ai cum să duci la îndeplinire ce ți-ai propus. Poate depinde de un document pe care nu-l deții încă, de o sumă de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care încă nu ai acces, fiind plecat în altă localitate. Trebuie să stai pe loc și să aștepți ca lucrurile să revină la normal, iar această așteptare poate avea și efecte benefice: între timp mai poți aduna unele informații utile.

Vărsător

Ți-ai luat pe umeri niște responsabilități care s-ar putea să te depășească în acest moment. Te-ai crezut matur și bine pregătit pentru o situație foarte serioasă. Ar fi bine să îți recunoști limitele cu sinceritate, iar acolo unde nu știi ce să faci să îți accepți poziția de novice și să ceri sfaturi de la cei experimentați. Nu le știi chiar pe toate, dar azi ai șansa minunată de a învăța ceea ce nu cunoști. Încearcă să prinzi ceva din experiența celor mai maturi, tot ce pot aceștia să îți transmită, și așa devii mai înțelept!

Pești

Ajungi la capătul unei acțiuni care te-a solicitat la maximum, iar finalul este de-a dreptul relaxant. Îți poți recăpăta liniștea pentru că totul ajunge la capăt și poți să te detașezi de tot iureșul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul așteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odată și-odată tot stresul, dar acum nu contează la ce nivel ai ajuns și cum, ci faptul că ai ocazia să pui punct, fără să te mai gândești la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×