Horoscop zilnic, sâmbătă, 3 august! Racul primește un mesaj dureros de la o persoană importantă!

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
02/08/2019, 16:47
Horoscop zilnic, sâmbătă, 3 august! Racul primește un mesaj dureros de la o persoană importantă! GALERIE FOTO
Horoscop 3 august

FANATIK vă aduce horoscopul zilei de 3 august. Mulți dintre nativi vor avea parte de o zi pe cinste, alături de rude și prieteni, însă sunt zodii care nu vor fi în apele lor. Racul, de exemplu, primește un mesaj dureros chiar de la partenerul de viață.

Așa arată horoscopul pentru data de 3 august

Berbec

Nativii Berbec trebuie să se bazeze pe instinct. Acesta îi va ajuta să trăiască o nouă etapă din viața lor, una mai bună. Fie că veți primi o avansare la locul de muncă, fie că veți întâlni persoane care vă vor ajuta din punct de vedere material, veștile sunt bune.

Taur

Nativii Taur se vor bucura de o veste pe  care o așteaptă de cva vreme. Este posibil să plece la un drum lung, destul de obositor. Trebuie să vă odihniți, deoarece siguranța primează. Ajunși la destinație, veți reîntâlni prieteni vechi, cu care vă veți distra de minune.

Horoscop 3 august
Horoscop 3 august

Gemeni

Gemenii realizează astăzi că nu toată lumea face ce le spun ei. Așadar, trebuie să vă conformați, iar dacă vreți să vă impuneți ideile, trebuie să știți să faceți și compromisuri. Regula este valabilă atât la locul de muncă, cât și acasă, în sânul familiei.

Rac

Nativii Rac este ăosinil să primească un mesaj dureros din partea partenerului de viață. Situaia se complică, însă aceasta se va rezlva, dacă ține de dumneavoastră. dacă se mai poate repara ceva, faceți tot posibilul. dacă nu, mergeți liniștit pe drumul dumneavoastră.

Leu

Leii au probleme financiare, care par să se acutizeze. Trebuie să gândiți pozitiv și să nu luați decizii pripite, înainte de a vă consulta cu partenerul de viață și cu persoanele mai în vârstă din familie. Este o perioadă mai grea, dar aceasta va trece.

Fecioară

Nativii Fecioară au probleme de sănătate, care ppar să se acutizeze. Nu trebuie să mai așteptați și mergeți imediat la medic, deoarece problema se poate complica. Veți primi și o veste bună, iar partenerul de viață se comportă foarte frumos și vă oferă toată atenția de care aveți nevoie.

Balanţă

Nativii Balanță care sunt singuri vor întâlni o persoană foarte specială. Aceștia vor fi cu capul în nori și vor simți fluturi în stomac. Planurile nu sunt de folos, așa că  trăiți experiența așa cum vine ea! Veți simți că trăiți cu adevărat, după mult timp.

Scorpion

Nativii din Scorpion trebuie să renunţe, cu orice risc, astăzi, la planul de răzbunare. Daţi dovadă de maturitate şi lăsaţi timpul să rezolve această problemă. Concentraţi-vă pe voi, pe viaţa voastră şi pe ceva care vă va aduce fericirea mult visată.

Săgetător

Nativii Săgetător se concentrează pe partea financiară a vieții lor. Vor să facă o tranzacție foarteimportantă. Fie că vor cumpăra sau că vor vinde un teren sau o localitate, nativii Săgetător trebuie să se consulte cu familia și prietenii care au mai făcut asta în trecut!

Capricorn

Capricornii vor visa, astăzi, cu ochii deschişi la concediu. Este posibil ca o rudă sau un prieten să vă cam strice planurile de vacanță. Oricum ar fi, traversați o perioadă fericită în viaţa voastră, motiv pentru care ar trebui să fiţi extrem de bucuroşi şi recunoscători pentru ceea ce aveţi.

Vărsător

Nativii din Vărsător vor întâlni, astăzi, o persoană foarte interesantă. Profitaţi de timpul pe care îl veţi petrece alături de această persoană şi încercaţi să arătaţi că ţineţi cu adevărat la ea. Nu fiţi încăpăţânaţi şi ascultaţi sfaturile celor care vă vor binele.

Pești

Nativii Pești trebuie să fie mai atenți la starea lor de sănătate. Aceștia sunt sfătuiți să se consulte cu partenerul de viață, înainte de a lua orice decizie importantă, pentru a nu apărea discuții în familie, deoarece acestea ar putea degenera.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×