Horoscop zilnic: sâmbătă, 21 martie. Taurul primește o veste care îi va da viața peste cap

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
20/03/2020, 16:29
Horoscop zilnic: sâmbătă, 21 martie. Taurul primește o veste care îi va da viața peste cap
Așa arată horoscopul zilei de 21 martie pentru fiecare zodie

Horoscopul zilei de 21 martie vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Unele vor primi vești foarte bune, altele vor trăi momente unice alături de cei dragi, pe când Berbecii vor fi puși în fața unei situații care le va da viața peste cap.

Așa arată horoscopul zilei de 21 martie pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii sunt cu capul în nori și au chef de distracții. Trebuie însă să își găsească forme noi de distracție acasă, deoarece trebuie să se autoizoleze din cauza coronavirusului. Acest lucru nu va sta în calea fericirii sale, iar momentele distractive vor fi din plin.

Taur

Nativii Taur vor fi loviți grav de o veste care le va da lumea peste cap. Aceasta va veni chiar de la partenerul de viață, care are multe de reproșat în ultima vreme. Este posibil să se ajungă la o separare, dacă nu se va găsi repede o soluție de compromis.

Gemeni

Nativii Gemeni pun răul înainte întotdeauna, iar acest lucru îi ferește de multe necazuri, mai ales în această perioadă când coronavirusul amenință pe toată lumea. Este bine să fii prevăzător, iar nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor excelează la acest capitol.

Rac

Se prefigurează succese care ar putea să îţi crească egoul. Dacă nu eşti sigur de sentimentele tale, ai răbdare şi observă mai atent ce se întâmplă pe lângă tine. Spre seară se prefigurează o vizită la vecini sau la un prieten apropiat şi ai putea primi acolo o veste bună.

Leu

Leul este pus pe fapte mari și este gata să investească sume importante de bani într-un nou proiect, însă nu este deloc momentul pentru asemenea investiții, mai ales că se prefigurează o criză economică de zile mari.

Fecioară

Fecioara se izolează la domiciliu, împreună cu cei dragi, iar această perioadă se poate dovedi una de bun augur pentru ei, deoarece aveau nevoie să-și reîncarce bateriile, după o lungă perioadă de muncă intensă.

Balanţă

Balanța are parte de momente frumoase. Partenerul de viață îi pregătește o surpriză de proporții, care îi va aduce un moment foarte frumos, în această perioadă destul de sumbră pentru omenire, din cauza coronavirusului.

Scorpion

Scorpionul are parte de o zi plină la locul de muncă, unde sarcinile parcă se înmulțesc pe zi ce trece. Șefii vor din ce în ce mai mult de la angajați, însă salariul rămâne același. Este posibil să-ți cauți altceva de lucru, unde vei fi mai apreciat.

Săgetător

Săgetătorii vor fi, astăzi, în formă și vor găsi răspunsuri înțelepte pentru întrebările care îi sunt adresate. Se pricepe foarte bine la comunicare cu masele și se face înțeles foarte ușor.

Capricorn

Capricornul are parte de o zi bună. La locul de muncă este foarte apreciat, iar colegii îl percep ca pe o adevărată vedetă. Și șefii au numai vorbe bune la adresa lor, așa că s-ar putea să fie chiar promovați. cu dragostea stă destul de prost, mai ales că este foarte pretențios.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte ocupați astăzi, trebuie să vorbească foarte mult la telefon, deoarece au un plan de pus în practică. Acesta ar putea să le aducă venituri foarte frumoase, dar ar putea și să-i ducă la sapă de lemn. Trebuie să calculeze bine toate șansele.

Pești

Peștii sunt pe cale să piardă mult astăzi, din cauza firii lor. Trebuie să ia în calcul o schimbare de atitudine, deoarece oamenii din jurul lor încep să conteste foarte mult deciziile luate în ultima perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×