Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 noiembrie. Fecioara vrea să uite de datorii

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
01/11/2019, 16:31
Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 noiembrie. Fecioara vrea să uite de datorii
Horoscop 2 noiembrie. Sursa foto: avantaje.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO  vă aduce horoscopul pentru data de 2 noiembrie. Multe dintre zodii vor să profite la maximum de ziua frumoasă de afară și pornesc în mini-concedii, pe când altele vor doar să fie lăsate în pace să se odihnească!

Așa arată horoscopul de 2 noiembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec are chef de distracție și chiar va avea parte astăzi. Ziua începe frumos, alături de cei dragi, cu care va lua o masă copioasă. Seara însă se dă startul la distracție. Este posibil să aveți musafiri sau chiar șă ieșiți în oraș cu prietenii. Poate veți merge la un concert sau un spectacol.

Taur

Nativul Taur a avut o săptămână destul de grea, cu multe proiecte la locul de muncă. Horscopul zilei de 2 noiembrie însă spune că nici în weekend nu va sta degeaba, deoarece acasă apare o problemă care trebuie rezolvată de urgență. Așadar, și ziua de astăzi va fi una agitată.

Gemeni

Nativul născut sub semnul zodiacal al Gemenilor are șanse reale să se îndrăgostească. O ieșire cu prietenii care nu anunța mare lucru vă va schimba viața. Veți întâlni persoana visurilor voastre.

Rac

Naticul Rac are nevoie de liniște, după o săptămânăă aitată. A făcut multe drumuri și simte că nu mai poate continua. Un somn bun și câteva ore petrecute alături de cei dragi îl vor pune însă pe picioare.

Leu

Nativul Leu vrea să se odihnească. Să se bucure cât mai poate de razele soarelui, poate alături de prieteni. Planurile îi vor fi date peste cap însă de o întâmplare neașteptată, care îl va șine treaz până-n miez de noapte.

Fecioară

Petru Fecioară, nimic nu se compară cu o plimbare în natură. Îl relaxează și îl face să uite de toate problemele și datoriile. Așadar, stai cât mai mult în sânul naturii, pentru a reveni cu forțe noi în jungla din oraș.

Balanţă

Nativul Balanță uită de toate și de tot, mai ales după ce o persoană foarte interesantă își face aparișia în viața lui. Uită de reguli și se distrează de parcă mâine nimic nu ar mai conta!

Scorpion

Nativul Scorpion încearcă să descifreze planurile unei persoane cu care intră în contact. Nu știe exact ce vrea această persoană și dacă are gânduri bune sau nu. Puțin alcool dezleagă limbile, așadar nu refuzați o ieșire în oraș.

Săgetător

Nativul Săgetător nu are chef să facă mai nimic. Va ieși în oraș, la insistențele copiilor săi, cu care va petrece clipede neuitat. Seara, primiți o invitașie la un prieten drag.

Capricorn

Capricornul este agitat astăzi și pus pe scandal. Toată lumea paracă are ceva cu el sau așa i se pare lui. Relaxați-vă și gândiți de două ori, înainte de a vorbi!

Vărsător

Nativul Vărsător s-a săturat de rutina \ilnică, așa că își urcă familia în mașină și pleacă într-o destinație necunoscută chiar și lui. Această aventură va fi una benefică, deoarece vă veți distra copios. Benzină să aveți!

Peşti

Nu lăsa pe mâine, ce poți face astăzi! Așadar, Peștii nu vor ezita să se distreze astăzi. Un prieten vă va invita în oraș și ar fi bine să acceptați, deoarece se va lăsa cu dansuri și voie bună! Nu exagerați cu alcool-ul!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×