Prognoza meteo sâmbătă, 2 noiembrie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov

Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 15:54
Prognoza meteo sâmbătă, 2 noiembrie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov
Sâmbăta va fi o zi frumoasă. Sursa foto - facebook

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 noiembrie este una ușor în creștere. Astfel, valorile termice vor marca o urcare față de intervalul anterior, astfel că se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord și centru unde, local și temporar, va ploua. Pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali, vor mai fi și precipitații mixte.

Prognoza meteo sâmbătă, 2 noiembrie!

Vântul va avea intensificări la munte, iar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 16 grade, iar cele minime, în general, între 1 și 11 grade. În cursul nopții, izolat se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în zonele joase din sud. Practic, vremea se pregătește pentru o revenire la normal pentru acestă perioadă, mai ales că duminică se anunță o zi plăcută de toamnă.

Vremea în București

In Bucuresti, valorile termice vor marca o creștere față de intervalul anterior, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de apariție a ceții.

 Vremea în Iași


De-a lungul zilei, vremea în Iași va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat, dar nu își va face apariția ploaia. Va fi un apus de caml și liniștit.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. În schimb, de pe la prânz acești nori vor aduce cu ei și ploaie.

Vremea în Constanța

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat. În timpul zilei, cerul se va păstra înnorat, dar nu vom avea ploaie. Ba chiar, la un moment dat, soarele va reuși să iasă dintre nori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×