Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai 2020. Gemenii se confruntă cu probleme medicale cauzate de stres

Alexa Serdan   
în Horoscop
01/05/2020, 11:26
Horoscop zilnic: sâmbătă, 2 mai 2020. Gemenii se confruntă cu probleme medicale cauzate de stres
Horoscop zilnic: marți, 5 mai 2020. Momente tensionate și surprize neplăcute pentru tauri Sursa foto: pixabay.com

Astrologii au consultat astrele și aflat că multe dintre cele din 12 semne zodiacale vor avea sâmbătă, 2 mai, parte de evenimente liniște, petrecute alături de persoanele dragi. Din păcate, astrele vin și cu vești mai puțin plăcute, în special în domeniul sănătății.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 2 mai 2020, pentru toți cei 12 nativi

Berbec

Nu mai frână atunci când pleci la drum cu un scop în gând. Dacă cauți mereu nod în papură nu vei ajunge niciodată acolo ți-ai propus.

Taur

Bucură-te de vremea frumoasă și stai cât mai mult în aer liber. Încarcă-te cu energie pozitivă, gânduri bune și liniște. Ai nevoie de ele.

Gemeni

Oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra sănătății tale. Nu mai sta pe gânduri și mergi la cabinetul medicului de la primele simptome.

Rac

Simți nevoia să iei o pauză. Nu te împiedică nimeni să stai pur și simplu degeaba, lenevește dacă asta îți dorești. Este o zi ideală pentru odihnă.

Leu

Tu ești singurul care știe ce este mai bine pentru el. Ține cont de sfaturile celor din jur, dar nu uita că decizia finală îți aparține în totalitate.

Fecioară

Nu mai știi cum să faci să intri în grațiile partenerului de viață. Ai greșit prea mult, iar acum riști să nu mai fii iertat sau chiar să ajungi la despărțire.

Balanță

Te-ai îndrăgostit până peste cap și nu mai vezi nimic în jurul tău. Tot ce-ți dorești este să-ți petreci ziua în brațele jumătății tale.

Scorpion

Încet, încet începi să realizezi că viața nu se rezumă numai la partea financiară. Axează-te mai mult pe familie și lasă pe locul doi locul de muncă.

Săgetător

În sfârșit te-ai regăsit după o lungă perioadă de agonie. Pune-ți mintea la contribuție și scoate la suprafață ideile și planurile care ți-au încolțit în minte.

Capricorn

Nu mai gândi în perspectivă și bucură-te de clipa de față. Nimeni nu este mai plăcut decât să simți că trăiești fiecare moment la intensitate maximă.

Vărsător

Toată viața te-ai gândit la ce spun cei din jur despre tine. A venit ziua în care trebuie să nu-ți mai pese de nimeni și nimic.

Pești

Nu-ți găsești deloc locul și nu știi încotro să-ți îndrepți pașii. Înainte de a te arunca cu capul înainte vezi care sunt variantele pe care le ai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×