Horoscop zilnic: vineri, 1 mai 2020. Balanța este epuizată și nu mai face față la serviciu

Alexa Serdan   
în Horoscop
30/04/2020, 12:16
Horoscop zilnic: vineri, 1 mai 2020. Balanța este epuizată și nu mai face față la serviciu
Horoscop zilnic: vineri, 1 mai 2020, pentru fiecare dintre cei 12 nativi. Sursa foto: pixabay.com

Horoscopul zilei de vineri, 1 mai 2020, aduce vești bune în domeniul carierei și afacerilor. Potrivit astrologilor cele 12 semne zodiacale vor fi nevoite să treacă prin numeroase obstacole și evenimente care le vor schimba viața în sens bun.

Horoscop zilnic pentru vineri, 1 mai 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ai șansa să-ți revizuiești cunoștințele și să ceri un salariu mai mare, pe măsura eforturilor pe care le depui la locul de muncă.

Taur

Tăcerea e de aur, mai ales în relația de cuplu. Nu mai pune paie pe foc când vezi că partenerul de viață are chef de ceartă. Fă repede un pas înapoi.

Gemeni

A venit ziua în care ești răsplătit pentru munca depusă. Și nu este vorba doar despre serviciu, ci și despre activitățile pe care le desfășori în propria locuință.

Rac

Nu te aștepta ca problemele tale să se rezolve peste noapte. Trebuie să mai fi faci ceva în acest sens, chiar nu mai poți stau cu mâinile-n sâni.

Leu

Nu le mai face pe plac celorlați și mergi pe drumul tău, indiferent de obstacolele care-ți ies în cale. Voința de care dai dovadă te va ajuta să ajungi la capăt.

Fecioară

Respiri ușurat după ce apele s-au liniștit în relația de cuplu. Păstrează această atmosferă mai mult timp și nu mai căuta aiurea nod în papură.

Balanță

Fă în așa fel încât să te odihnești pentru că nu mai dai randament la locul de muncă. Pune în balanță ce este mai important pentru tine: sănătatea sau banii.

Scorpion

Drumul alături de partenerul de viață se încheie aici. Nu pari deloc supărat de această situație, mai ales că ți-ai dorit foarte mult asta.

Săgetător

Astrele sunt de partea ta. Consideră-te norocos în privința familiei care îți este aproape la bine și la greu. Stai cât mai mult timp în compania celor dragi.

Capricorn

Închide ochii și lasă-te dus de val. Bucură-te de aceste clipe minunate și adună amintiri frumoase pe care să le povestești nepoților la bătrânețe.

Vărsător

Ești împărțit între carieră și familie și nu reușești deloc să găsești echilibrul ideal, lucru care-ți dă mari dureri de cap și nu te lasă să dormi noaptea.

Pești

Ai lăsat pe ultima sută de metri alegerile în privința familiei, iar acum ai realizat cât de multe ai pierdut. Anii și timpul nu se mai întorc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×