Horoscop zilnic: joi, 30 aprilie 2020. Taurul are ocazia să reia vechile legături cu amicii

Alexa Serdan   
în Horoscop
29/04/2020, 14:47
Horoscop zilnic: joi, 30 aprilie 2020. Taurul are ocazia să reia vechile legături cu amicii
Horoscop zilnic: miercuri, 13 mai 2020. Berbeci au parte de provocări noi

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale joi, 30 aprilie. Citește în rândurile de mai jos horoscopul aferent acestei zilei și vezi care sunt domeniile în care sunt afectate zodiile.

Horoscop zilnic pentru joi, 30 aprilie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Astrele ți-au rezervat tot felul de surprize atât plăcute, cât și neplăcute. Învață din fiecare experiență lecție pe care nu să le uiți prea curând.

Taur

Reunirea cu niște prieteni vechi este ocazia ideală să depeni amintiri și să râzi cu gura până la urechi. Este o zi perfectă în care să te destinzi la un pahar de vin.

Gemeni

Detașează-te de grijile și problemele acumulate în ultima vreme și relaxează-te. Vizionează un film, citește o carte sau pur și simplu colorează.

Rac

Se anunță cheltuieli neașteptate, ai grijă pe ce obiecte dai banii. S-ar putea să te trezești într-un impas și să nu mai știi pe unde să scoți cămașa, vorba aceea.

Leu

Unele dorințe sunt foarte ușor de realizat, trebuie doar să-ți dorești. Puțină ambiție și încredere în tine nu strică atunci când vrei să iei cuvântul.

Fecioară

Stai foarte bine la capitolul sănătate, însă nu același lucru se poate spune despre locul de muncă. Ai foarte multe sarcini de rezolvat într-un timp foarte scurt.

Balanță

Deschide-ți sufletul și vorbește despre ce te macină cu o persoană în care ai încredere. Uneori este bine să te eliberezi, vei vedea cum ți se ia o piatră de pe inimă.

Scorpion

Nu te împovăra cu sarcini care nu depind de tine. Rezolvă ce ai de rezolvat și păstrează energie și pentru alte lucruri. Nu ai de unde să știi ce te așteaptă mâine.

Săgetător

Ferește-te să le arăți celor din jur care sunt slăbiciunile tale, s-ar putea să se folosească de ele mai mult decât trebuie. Fii prudent!

Capricorn

Este momentul ideal să investești economiile într-o afacere în care crezi. Dacă nu vrei să pleci singur pe acest drum, atunci caută în partener de încredere.

Vărsător

Nu mai fă din țânțar armăsar când vine vorba de o discuție cu partenerul de viață. Îți consumi energia degeaba, nu are rost să te cerți fără un motiv anume.

Pești

Ai parte de multă forfotă la locul de muncă. Cu răbdarea treci marea, învață asta atunci când biroul este plin de teancuri de documente de rezolvat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×