Horoscop zilnic: sâmbătă, 17 noiembrie 2018. Două zodii vor avea probleme de sănătate

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/11/2018, 15:02
Horoscop zilnic: sâmbătă, 17 noiembrie 2018. Două zodii vor avea probleme de sănătate GALERIE FOTO
Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 17 noiembrie 2018. Care este cea mai norocoasă zodie din acest final de săptămână

Racii îşi fac planuri de călătorie, iar Leilor li se recomandă să fie lucizi, pentru că altfel ar putea să îşi strice unele relaţii de prietenie. Zodia ghinionistă din acest final de săptămână este Balanţa, pentru că cei născuţi sub acest semn vor avea unele probleme de sănătate şi depinde doar de ei să le remedieze. Horoscopul zilnic pentru sâmbătă, 17 noiembrie 2018, poate fi citit în rândurile de mai jos.

Vărsătorilor li se recomandă să aibă grijă atunci când vine vorba despre împrumuturile pe care le fac de la prieteni, mai ales că nu par a avea resuresele de a înapoia totul în timp util. Astrologii le atrag atenţia celor născuţi în zodia Gemeni că ar trebui să trateze cu mai multă seriozitate relaţiile pe care le au cu membrii familiei, pe care i-au ignorat în ultima perioadă din cauza activităţilor profesionale.

Horoscop zilnic: sâmbătă, 17 noiembrie 2018

În acelaşi timp, pe lângă Balanţe, unele mici probleme de sănătate vor avea şi nativii din zodia Berbec. Acestora li se recomandă să aibă grijă ca în acest final de săptămână să se odihnească într-un mod corespunzător pentru a putea începe bine ziua următoare.

Berbec

Finalul acestei săptămâni îi predispune pe nativii născuţi sub acest semn zodiacal la meditaţie. Aceştia au parte de suportul astrelor în studiul evenimentelor şi a oamenilor din sectorul profesional. Sunt recomandate plimbările în aer liber, departe de agitaţia cotidiană, şi odihnă din plin, pentru că Berbecii sunt obosiţi în acest final de săptămână şi au nevoie de îngrijire corespunzătoare.

Taur

Taurii au nevoie să-şi regândească anumite relaţii de prietenie, iar acest final de săptămână este decisiv privind viitorul acestor nativi. În acelaşi timp, astrele îi vor ajuta pe Tauri să realizeze care sunt oamenii ce le sunt cu adevărat alături.

Gemeni

Se recomandă să-ţi îndrepţi atenţia către familie şi mai puţin către activităţi profesionale. În acelaşi timp, se recomandă prudenţă pentru că şefii îi susţin pe nativii din Gemeni doar dacă vor să muncească pentru bani puţini.

Rac

Racii vor studia teme filozofice şi religioase în acest final de săptămână, iar unii dintre aceşti nativi vor fi agitataţi de partenerul de viaţă. Relaxaţi-vă şi luaţi în calcul planurile de călătorii.

Leu

Leii vor fi lucizi şi tranşanţi, fiţi prudenţi deoarece există posibilitatea de a strica unele relaţii. Banii veniţi de la locul de muncă sunt puţini şi vor fi cheltuiţi repede.

Fecioară

Fecioarele sunt îndemnate să apeleze la sfaturile persoanelor apropiate. Pentru aceşti nativi urmează să o perioadă favorabilă la locul de muncă.

Balanţă

Balanţele îşi vor reorganiza programul pentru a găsi un echilibru în partea familială şi cea profesională. Se rceomandă ca nativii născuţi în zodia Balanţă să-şi dozeze bine eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă acum.

Scorpion

Nativii acestei zodii vor face lucruri frumoase pentru apropiaţi, fie că este vorba de organizarea unor mici surprize. Scorpionii îşi vor petrece timpul liber stând de vorbă cu prietenii.

Săgetător

Vor crea un climat armonios în sânul familiei şi vor prinde încredere în cei dragi, care îi vor oferi sfaturi şi soluţii în problemele pe care aceştia le întâmpină.

Capricorn

Capricornii sunt clari în idei şi demonstrează rigurozitate. Se recomandă ca aceştia să se detaşeze de partea profesională şi să se ocupe mai mult de activităţi îmbucurătoare pentru suflet.

Vărsător

Vor primi ajutoare materiale, pe care vor trebui să le înapoieze repede dacă vor să-şi păstreze independenţa. Se recomandă să se realizeze o analiză a veniturilor de care dispuneţi pentru a nu ajunge într-o situaţie nesatisfăcătoare.

Horoscop Peşti

Eşti energic, dar mofturos. Ai grijă la toane pentru a nu-ţi supăra apropiaţii. Se recomandă implicarea în activităţile de ajutorare a celor dragi, dar ai grijă ce sfaturi le oferi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×